EsrSvm Kızlar Merhaba, Aranızda bu ilacı kullan var mı ? Forumda araştırdım bir kaç kişi olumlu sonuç almış.Yakın tarihte de kullananlar olduysa ilacı kullanmaya başladıktan kaç ay sonra hamile kaldığını öğrenmek istedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
umudumvar2 EsrSvm @Esmanindunyasi ben hayıt suyunu degilde ilacini 3 ay boyu araliksiz kullandim hem adetim duzene girdi hem 4 cu ayimda gebe kalmama yardimci oldu (Böyle bir yorum gördüm canım sana destek olursa)
Yonca0218 EsrSvm aynı ay hamile kaldı kullandığım bu ilaçla çok hamile kalanı duyup kullandığım ay hamile kaldım bilmiyorum etkisi nedir beşinci ay denememdi
EsrSvm Bfduam Sağol canım benim ❤️ Gebe kalan bir sürü insan okudum ama yakın zamanda olan birileri cevaplarsa çok güzel olcak bakalım ☺️
umudumvar2 EsrSvm üstte kalsın kuzum en altına da ilk defa kullanım gebelik oldu demek de sana nasip olsun kuzum 🤲🥰🥰🥰
EsrSvm umudumvar2 Ya kuzum benim Allah razı olsun ❤️🤲🏻 Sadece bana değil hepimize nasip olsun inşaallah ❤️
EsrSvm umudumvar2 Ya canım benim ❤️ Allah razı olsun 🤲🏻 Bende gebelik olmasa bile 3 ay kullanıyım diyorum.Prolaktine iyi geliyormuş çünkü
umudumvar2 EsrSvm Şifa olsun kuzum benimmm inşalah üç aya gerek kalmadan bu aydan alırız müjdeyi 🥰🥰🥰🤲🤲🥰
Mouradi EsrSvm Faydasını bilmiyorum canım 🤷🏻♀️ konuşmuştuk diğer postda. Hem hormonlarıda düzenliyor öyle biliyorum ben
EsrSvm Mouradi Yok kuzum yanlış sordum ☺️ Gebelik ne kadar sürede olmuştu diye sorucaktım.Etkisinden kastım gebelikti ❤️
Mouradi EsrSvm Anladım canım 😅🥰 gebelik yok, ama prolaktini düşürüyormuş diye hem, doktorum yazmışdı onu bana