Şeker yüklemesi hakkında bilgi vermek istedim bu sebeple yazıyorum. Özel doktora muayene oluyorum ama şeker yüklemesini devlette yaptırdım bugün. Bakırköy Sadi Konuk hastanesinin Bahçelievler semt polikliniğinde Kadın doğuma randevu aldım. (Mutlaka sabah saatleri olmalı kanlar 11 de gönderiliyormuş.) Kendi doktorum bir kağıda 50 gr OGTT yazıp verdi ben de onu devletteki doktora gösterdim. Doktor muayene etti ve testi sisteme girdi. İlk olarak aç karına kan alındı. Hemen ardından eczaneden 12 ₺ ye içecek aldık ve içtim. 1 saat sonra tekrar kan alındı sonuçlarımı da e-nabızda görebileceğim söylendi. Bu arada elbette kişiden kişiye değişiklik gösteren bir durumdur bu yükleme fakat anlatıldığı gibi değilmiş onu fark ettim. Hele şekerli su diye içtiğimiz şey çilekli soda gibiydi. 330 ml Teneke kutuda gazlı bir içecekti. Ben karnımız ağrıdığında yaptığımız şeker şerbeti gibi bir şey bekliyordum. Bana hiç tatlı gelmedi sıvı. Midemi de bulandırmadı ve halsizlik de yaşamadım çok şükür. Umarım sonucum da temiz ve güzel çıkar.