Bfduam Greyfurt kilo önemli diyorlar bu sıkıntıda. Şükür ki olmuş. Ama o diyet süreci insanı çok geriyor,bende uzun yıllar uğraştım bununla, al/ ver yıpratıcıydı.
Greyfurt Bfduam benim pco vardı ama göbek yağımın çok fazla olduğunu söyledi onu eritip kilo verirsem hamile kalcağımı söylemişti doktor öyle de oldu şükürler olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
susu9387 Bfduam evet dogru istedik ama kasimda baslariz artik nezman olursa ocak subat mart mayisa kadar yolu var diye dusunuyordum etrafimdakilerden duyduguma gore ilk deneme illa tutcak degil diye surer bir kac ay diye onun icin ve ovulasyon testine alismaya calisiyordum catlama yumurtlama gunlerini anlamaya calisiyordum ve ilk deneme oldugunu icin olmaz sandim ama Allaha sukur oldu iyiki olmus 😍 guzel dilekleriniz icin tesekuler rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin 🥰
Bfduam susu9387 aynen ne güzel olmuş, çok beklemekten gelmiş minik. Belli olmuyor dediğin gibi, bazen hemen, bazen uzun zaman sonra gelebiliyor nazlılar:) Allah yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın melekelerimizi.
Demetozdemir Biz 4 ay denedik. Adetim düzensiz olduğu için Ovülasyon testleri bile kullandım. Son ay onları kullanmadım. Doktor polikistik över dedi. İlaç verdi. Ben de internetten araştırdım ve yumurtalıkları rahatlatacak paleo diyeti(arastırın, zor bir diyet değil. Sadece birkaç hafta yapılıyor)diye bir şey buldum ve iki hafta uyguladım. Olursa olur olmazsa olma diye kendimi teskin edip pilatese başladım. Kafamı dağıttım biraz. Sonunda kendiliğinden olmuş.
Fasulyemibeklerken serti tıpta 1 yıl olmaması normal hsg rahim filmi falan çektirenler 1 yıl deneyen kişiler ayrıca soğan kürü rahim duvarını incelme özelliği de var size iyi gelen başkasına kötü gelebilir 2 aydır deniyorsabız daha çok yeni kafanızdan çocuk düşüncesini atarak ilişki yaşamanı tavsiye ederim cnm sağlıkla güzel haberler almanı dilerim
Fatmanesli serti çok stresli ölümlerle başladı evliliğim düzensiz yaşam kilo aldirdi.2 yıl olmadı artık sorun olduğunu düşünüp tüp bebeğe karar vermisken diyet yaptım kilo verdim diyetimin 3.ayinda hamile olduğunu öğrendim.bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor ve Alahin takdiri doğru zaman herşeyden önce 🤲
AnneM7 serti 2 ay çok az bir süre eşinde sende moralinizi bozmayın strese girmeyin. Bizde uzun süre denedik, hatta eşimin morali çok bozulmuştu. Ama şimdi bebişi bekliyoruz. 6 aydan fazla bir süre de olmazsa aklımızda kalmasın diye doktora eş ile birlikte gitmemi söylemişti kadın doğumcum. Bu işler en önemlisi stres yapmamak.
marininannesi serti 2.5 sene sonra kendi kendine oldu.. doktora gidiyorduk çeşit çeşit testler yapılıyordu eşime de bana da bir sorun bulunmuyordu. Her şey yolunda diyorlardı, ama 2 buçuk sene olmamıştı. Şimdi 13 haftalık gebeyim çok şükür 🙏