emiras59 serti biz de Ekim sonu denemeye başladık önce tsh yüksekliğinden kalamadım sonraki ay tutmadı en son ayda testere dişli Aslan pençesi kullanmıştım eşimde bende içtik ve hamile kaldım faydası olduğuna inanıyorum
Hellolo 2 yıllık evliyim geçen bir düşüğüm oldu sonra 1 yıl denedik olmadı tam biraz akışına bırakmaya karar vermişken kızımız bize süprizi yaptı ☺️İnşallah en kısa zamanda size de nasip olur sanırım herkesinde dediği gibi biraz kafaya takmamak gerekiyor bir yıl denenmesi gerektiğini söylüyor doktorlar olmuyorsa gerekli testlerle sorun olup olmadığına bakılıyor diye biliyorum
Seda344 serti tatlım ben 4 yıl olacak evleneli. 5 ay korunduk. Ama çok uğraştık olmadı. Doktorlar herhangi sorun da bulamadı. En son. Yumurtalama takibi yapıldı bana. Doktorumun dediklerini uyguladım ve kendimi rahat bıraktım. Umursamadım ve oldu. 5 haftalık 🥰 2 ay erken bi süreç. Biraz oluruna bırak. Gör bak nasıl sürpriz yapıyor
Syr tinymom ya iki türlüsü varmış sanırım biri şöyle 41 kişi 41 hurmaya okuyor onu eşinizle siz her gün bi tanE yiyormuşsunuz. Onun detayları tam bilmiyorum çünkü 41 kişi bulamam diye düşündüm. Biri de kendiniz her gün bi tane okuyorsunuz adet olduğunuz da yerinize biri okuyor. Benim annem okudu adet olunca.( Yani hepsini başkası okusa olur mu bilmiyorum) ben okurken yanıma hurma da aldım işte onları da yerim diye. Ama hurma yemeye başlayamadan hamile kaldım çok şükür. Hamile iken yedim şifa olsun diye ☺️
Aysem3338 serti 1.5 sene denedik hiç korunmadik keçiboynuzu pekmezi çakşır kökü suyu denedik ve oldu 🥰
Seda344 Aysem3338 Aysem3338 bunları bende yaptım eşime. İşe yaradı. Tahlil sonuçları hemen fark etti. Herkese tavsiye ediyorum.
Emirinannesi34 serti 3 4 ay olmasın dedik, etrafımdakiler 30 yaşındayım diye, zaten sen isteyince hemen olmaz falan demeye başladı, hiç birini takmadım. Olsun istediğimiz ilk ay hamile kaldım 👍🏻
02Aybukeee44 serti Artık 1 yılın ardından çocuğumuz olsun istedik strese girmemek içinde eşime Üroloji ye kendime de jinekolog a randevu aldım sağlıklımıyız diye sordum Doktorlarda sağlıklısız dedi bize, bana folik asit verdi ondan sonra ki ayda adetim biter bitmez sık sık ilişkiye girdik ayaklarımı sıcak tuttum hemen duşa girmedim bi baktım hamileyim. Stres en önemli faktör bence şimdi 3 aylık hamileyim ama hamile kaldıktan sonrada stres yapmamaya özen gösteriyorum. Rabbim isteyen herkese. Nasip etsin
Uerdem serti hamile kalmayayım diye aksine hemen tuvalete gittim ayaklarını dikmekle alakası yok bence nasip
Eyvahhamileyim serti öncelikle rabbim inşallh en kısa zaman da nasip eder. Burda yazanları bence okumayın psikolojik olarak sizi çok etkiler. Olmuyor diye bir şey yok. 6 ay deneyip sonra hamile kalanlar var. Naçizane fikrim eşinizle birlikte bir jinekologa gitmeniz. Burda yazılanlar sizin için ne kadar sağlıksızsa jinekologa gitmek o kadar sağlıklı olur. Rabbim yardımcımız olsun🙏🏻
Bsra_blc serti olur inşallah canım vakti zamanı vardır, rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Asyavera serti 1 buçuk yıl doğal yolla korunduktan sonra eşimle bebek yapmaya karar verdik ilk ay tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin insallah suan 27+1 olduk 💕
tazeaane serti bende 11 ay sonra hamile kaldım artık bu sefer de deneyelim olmazsa doktora gidicektik ve hiç kafamıza takmadık tam da o zaman geldi mucizemiz 🥰 kafanıza takmayın Allah en güzel zamanda veriyor emin ol canım 😊