ezgibebek1 Daniellaa 18. Haftamda hissettim her an olmuyor o his 2 hafta boyunca 2 3 günde bir hissettim diyebilirim sonra hergün farkedilir bir his oluyor
momof3 Daniellaa İlk bebeğimi 19. Haftada,ikinci bebeğimi 14 haftanın sonunda,şuan 3.ye hamileyim bunda da yavaş yavaş hissetmeye başladım 13+6 haftalığız 🙂Doktor zayıf olduğun için erken hissedersin demişti
merviskoooo minikkusum-2021 karninızda kelebek çırpıyor gibi nabız atması gibi tik tik sonra kımıl kımıl olmaya başlıyor su an 24 haftalığız artik karnimda disardan da hareketi belli oluyor bi dalgalanma şeklinde resmen oynuyor içerde cok güzel bi his ya☺ rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duygulari
Merveorhnoglu minikkusum-2021 bende 17+4 um bazen gidikliyor gibi hissediyorum kizim olucak allah izin verirse ama ilerleyen haftalarda daha net hissetmeyi sabirsizlikla bekliyorum 😌🥰
merviskoooo Daniellaa 19. Haftada hissettim ilk emin olamadm basta ama sonra o hareket hic kesilmedi giderek arttı☺ ilk gebeliklerde 24. Haftaya kadar normal hissetmemek, en erken 17 gibi de başlıyor hissedilmeye
minikkusum-2021 merviskoooo belki bende de oluyordur da ben anlamıyorumdur ilk gebeliğim. ☺️ Amin amin inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin 🤲🏻
Kayabebekk Ilk gebeligim 19da hissettim guclu bir tekme ile simdi 25iz kipir kipr yerinde durmuyor prensesim 😊😊😊
tanya25 Bi an önce hissetsem diye dua ediyorum bi iki kez pıt pıt bişey oldu ama emin değilim :) 16+3üz❤️
Bahardali Daniellaa 18+4 ikinci gebeliğim olmasına rağmen. İlkini hatırlamıyorum ama aynı haftalardı sanırım