Ceyduygu DilekDilek Bende vardi beni mahvediyodu agliyodum agridan magnezyum basladim simdi cok hafifledi arada bir oluyo ama eskisi gibi siddetli degil
Betllll DilekDilek hamilelikten kaynaklı eklem ağrıları olabiliyomuş bende çok çektim gece uyuyamıyodum hatta doktoruma söyledim olabilecek şeyler dedi suya katılan kas gevşetici verdi şimdi çok rahatım
Esraumit DilekDilek benimde bi haftadır oyleydi hatta post actım sordum.soda içmemi soylediler içtim geçti iyi geldi gercekten.sade soda.doktorumada danıştım hamilelikte olur dedi korkma
Thelegh Aynen benimde. Sanırım gün içinde yoruldugumda akşamında oluyor özellikle. Ayağmi yere bastığında uzandigım zaman falan. Bacağmin kalça ile birleştiği noktada tam. Dediginiz gibi fıtık ağrısına benziyor. Dr söylediğimde magnezyum kullanmak gerektiğini söylüyor
minion Hamileliğin basinda bende de vardi. Cok korktum simdiden böyleyse agirlastikca ne olur diye ama aksine gecti sonradan
Aysetnj Cok yuruyunce ya da ayakta durunca benimde sol kalcam agriyor ama hamile olmadan oncede agrirdi
Kizan Vitamin eksikliğinden olabilir hanımlar. Benim de 22 . Haftamda ortaya çıkmıştı çok zor bir ağrı insanı yürütmüyor. Kan testi sonucunda b ve d vitaminim eksik çıktı. İlaç takviyesiyle 10 güne kalmadan yok oldu ağrı, ama ilaçlara doğuma kadar devam. Vitamin eksikliği iyi kontrol edilmeli😊