EsraaDC Selam kizlar bugun cok fena sol kasığımda ağrı oldu sanki bicak saplamis gibi agriyla uyandim ilk kez bu kadar kotu oldum nedenini bilen varmi ? 15. Haftamdayim
Destangunes EsraaDC şu an çok normalmiş bende 15+3 oldum bana da oluyor öylr bebek büyüdüğünden dolayı yer yapıyormuş
Esra___ EsraaDC benim de 16.haftada başladı 2 haftadır mahvediyor beni Dr bi sorun yok dedi son günlerde biraz daha azaldı geçer inş bol bol su iç ve dinlen yorma kendini
Dyg28 Bende yasiyorum canim ama normal bi durummus tedirgin olmamaya calis.Kendini cok yorma dinlen uzaninca ozellikle yan yatinca geciyor bende.Bi de sağ elimi karnima koyuyorum hergün dua okuyorum bu da iyi geliyor 😊
EsraaDC Dyg28 bende sırt üstü yatarken oldu uykumdan uyandim agriyla, sonra az su ictim bide sag tarafa dondum daha iyi oldum ama cok korktum ilk kez boyle hissetmistim
Dyg28 EsraaDC bende oyle ilk kez o agriyi hissettigimde sasirmis ne yapacagimi bilememistim.Ama zamanla alisiyoruz.Rabbim yavrularimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
EsraaDC Destangunes hayir doktor 13haftalikken erken dedi soylemek icin ama ben yurtdisinda oldugum icin oyle 16dan sonra soyluyolar burda, 19 haziranda ogrenecegim insallah
Destangunes EsraaDC bana da 13 +4 de erken dedi yarın gidicem çok merak ediyorum peki tahminin var mı ya da doktor tahmin yürüttü mü
EsraaDC Destangunes vallah bacaklarini gosterirken cikinti felan gormemistim kiz gibi geldi 😂 ama ilk icimd doganda erkekti bilmiyorum 1 hafta sonra insallah ogrenecegim iple cekiyorum o gunu😂