BsraAktr Buket4517 Allah’a şükürler olsun benim şimdilik bir sıkıntım yok canım Pazartesi günü kontrolüm var kalp atışı duymak için 7+0′da kontrole çağırdı doktor senin nasıl gidiyor?🙏
Buket4517 BsraAktr benım kokulara karşı hasasıyet dısında ıyıye gıdıyor bugun 7+2 15 martta kontrolum var ama halsizlik ve koku hasasıyetı devam edıyor sen şanslısın bı belırtı yoksa ılk gebelıkmı
Ekizkuyu 5+4 kasım görünüyor annesinin doğduğu ayda doğacak bebeğim rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Ekizkuyu Ekizkuyu yani uygulama öyle gösteriyor doktorla doğumu konuşmadık daha çok var onu düşünme diyor 😂
Gulhan3291 Ebkrgz orasi oyle tabi ama iste hani hepsi denk geliyor ismide dogdugu aya uyumlu olsun diye😀😀
Gozde2019 erve_ merhaba keseyi karından bakarak görebildi mi? Birde bebegin kalp atımını görebildiniz mi? Kalp atış sesini Duymaktan bahsetmiyorum kalp atımını görmeyi kastettim ikisi farklı seylermiste ?? ☺️
BsraAktr Gozde2019 ben ilk doktor kontrolüme 5+5′te gitmiştim ve kalp atımını gördük pır pır ediyordu doktor gösterdi ama ses olarak duymadık bugün 7+0 oldum ikinci kez doktor randevum var bugün de sesli olarak duyarız demişti doktor öğleden sonra gideceğim inşallah canım
erve_ Gozde2019 kap atımını göremedik muayene vajinal yapıldı cumartesi günü yine vajinadan kalp atışını duyacağız dedi doktorumuz
Aysella Cerenozdmr hamilelik testi ile öğrendim,önce ikinci çizgi çok silik çıktı zor görünüyordu,her gün testi tekrarladım ve çizgi daha belirgin hale gelmeye başladı,belirti olarak kasıklarında batmalar vardı..
ayisigi3 Benim de son adet tarihime göre 7+2 ama doktorum geç döllenme olmuş olabilir dedi. Yarın kalp sesi için gideceğiz inşallah bebişimizin kalbini duyarız 🙏🏻🥰🥰