Gulhan3291 Denizzz5900 bende hamile oldugumu ogrenmeden 1 hafta once kiz gormustum ruyamda bakalim ne acak😀
Gulhan3291 Haticecakirr bana doktor tarih soylemedi daha bende sormadim erken diye ama internetten hesaplayinca o tarih cikiyor bakalim kismet🥰
Gulhan3291 Denizzz5900 benim icimde bi kiz olcak hissi var ama bakalim ikiside farketmez ya ilk cocugum olcak😀🥰
Haticecakirr Gulhan3291 Eylülü kayınvalidemde çok istiyor da benim çevrem hep Eylül ondan koymam diye düşünüyorum 😂😂
Ebkrgz Gulhan3291 haha kız ben agustos dogumluyum ama adım eylül, koymak istiyorsanız ayın ne önemi var 😄
Haticecakirr Gulhan3291 kız olursa Kumsal erkek olursa Ayaz düşünüyoruz ama tabi kısmet fikrimiz değişmezse 😂
Zehra_zhr Bebegim0101 Aynıyız bende haftayatekrar gideceğim. 7-8 arası umarım kalp atışlarını duyarız.
Cerenozdmr Aysella Aysella gözünüz aydın öncelikle tebrik ederim. Erken döllenme mi bu kadar erken nasıl öğrendiniz bende bu ay istiyorum ve belirtiye benzettiğim şeyler var kramp, iğne batması gibi arada batmalar genital bölgeye ve ovulasyon zamanım geçmesine rağmen ovulasyonda tekrar yumurtlama görmem gibi belirtiler. Kan testinde mi çıktı? Belirtiniz var mıydı? Varsa nelerdi
Aysella Cerenozdmr hamilelik testi ile öğrendim,önce ikinci çizgi çok silik çıktı zor görünüyordu,her gün testi tekrarladım ve çizgi daha belirgin hale gelmeye başladı,belirti olarak kasıklarında batmalar vardı..