Dilanhazall Minikpandam1 bizde şuanda adet tarihine göre 9 haftalığız ultrasonda 9+5 görünüyor benmde randevum 27 Mart heyecanla bebişi görmeyi bekliyoruz 😊😊
Resoo BEnde 9+1 mide bulantısı vardı ilk başlarda şimdi kusma 🤮 oluyor bazı sabahlar baş ağrısı ile uyanıyorum belim ağrıyor nasıl uyuyacağım bilmiyorum geceleri hep kalkıyorum ne tarafa yattım diye 🤭
Ozlemm35 Ozzzzz_ yok benim 1 haftadır bu var anlamadım gitti :/ 7. Haftada çok şükür kalbini dinledik ♥️
Ozzzzz_ Ozlemm35 bende dinledim kalbini vs ama karnımdan gözükmüyor net o yüzden hep alttan bakıyoruz 😔
ebru23 merymm44 7+5 daha gitmedim kalp atisina 7 gun sonra gidicrm bulantidan kafami kaldiramiyorum valla 2. Hamileligim ilki hic boyle degildi 22 aylik bir oglum var
Nurr_1 merymm44 kızım 30 Ekim Doğumlu şuan ikinci gebelik 8+1 deyiz 13 Ekim Dedi doktorumuz bakalım hayırlısı 😊
Gokceninannesi1 Uza 6 haftalıkken gittigimde ne kese ne kalp atışı yoktu Çarşamba günü randevum var bakalım inşallah hem kese hemde kalp atışını duyarım 🥰 sen duydun mu kalp atışını ?
Dilanhazall Minikpandam1 kesenin büyüklüğünden kaynaklı dedi doktorum ilerleyen tarihlerde normale döner sizinde öyle olacağını düşünüyorum 😊
Uza Gokceninannesi1 ay inşallah duyarsın canım belki geç döllenme olmuştur ben geçen hafta duymuştum ❤️