metehaninannesiii Kizlar dudagim da ucuk çıktı ilk defa basima geliyor ve cok aciyor dun krem surdum yatarken bi fayda etmedi ne sursem iyi gelir birde niye boyle oldu anlamadim 12 haftaligiz
NefesDeniz metehaninannesiii Bağışıklığınız biraz düşmüş olabilir malum bebek sizden iyiden iyiye herşeyi çekmeye başladı ☺️ Uçuğun üstüne limon sürerek kurutabilirsiniz birde gün içerisinde ruj sürün dudaklarınıza rujda çabuk kurutuyor. Bol su tüketmeye çalışın.
sumeyye60 metehaninannesiii Uçuk kremi hamileyken kullanılmıyor bildiğim kadarıyla. Bende de çıktı kendi kendine geçene kadar hiç müdahale etmedim. 2 haftaya tamamen geçti.
Esosun metehaninannesiii tahta kaşığı ocakta ısıt uçuğa bas ertesi gün kayboluyor tabi yakma biyerini 😂 birde o kadar hemşireyim ilaca rağmen bulduğum en iyi yöntem ayrıca kaşıma ve nemlendir sürekli
Yeppudaa NefesDeniz benimde geçen çıkmıştı şok oldum normalde çıkmaz .bir kere çıkmıştı oda nişanim zamanında heyecandan çıkmıştı 😅😅🤣🤣🤣
NefesDeniz Yeppudaa Benim arada bir çıkardı. Annemden bana miras 🥴 O nedenle artık baya iyi tanıyorum kendilerini😀 Çok şükür uzun zamandır çıkmıyor aman maşallaahhh diyim🥳 Ayy nişan zamanı çıkmasıda gıcık bi durum dimi ama olsun güzel bir heyecandan olmuş😍
edyr En doğal çözüm sirke. Elma sirkesini pamuğa damlatıp uçuğa hafif bastırın. Biraz yakar ama çok iyi geliyor
Elifdnmz_ metehaninannesiii merhaba, ben de bebeğimi öğrendikten sonra hemen çıktı 2 tane😂zovirax krem çok iyi küçük ama işlevi büyük ,24 tl fiyatı.Geçmiş olsun
Gzdehnm metehaninannesiii hafiften kaşınmaya başladığı an ben sürekli sarımsak sürüyorum ikiye kesiyorum hafif yakıyor ama hemen geçiyor. 1-2 güne de kurutuyor
elifty Vectavir diye bir ilaç var biraz minik ama çabucak geçiriyor. Ama hamileler kullanabilir mi bilmiyorum araştırmak gerek ya da doktorunuza sorabilirsiniz. Bende çok çıkar uçuk hep bu ilacı kullanırım.
vuslat_ekimde metehaninannesiii canım hamileler kullanıyor mu bilmiyorum bende sürekli çıkar vectavir diye bi krem var küçük bişey ama çok etkili 30 küsür diye hatırlıyorum fiyatını kendimi bildim bileli öıkan uçuğuma keşfettiğin en iyi krem yine doktoruna danış al geçmiş olsun