esra572 Nurunannesiii12 ahh çok mutlu oldum bugün hemen gidiyorum. Bu testte aclik tokluk farkediyormu canım peki
esra572 yaseminyaldiz ben hemen özele gideyim o zaman dış gebelik gecirdgm için riskim de var çok teşekkür ederim canım 🥰🌸
umudumvar2 esra572 canım riskin varsa hemen git belki progstana da başlarsın özele git bence erteleme
_hasret- esra572 benimde bole cikmisti hatta hcg cok dusukdu 2gun gecikme olmustu kan verirsen dha net olur canim ama silik bjr cizgi var yakinlastirdim
whitedream esra572 ayy var gibi canım kan vermeye gitmiceksen hemen erken test al dene bide daha koyu çıkar onda güzel haberler gelir inş
Akrepbebek esra572 bende 1 gün gecikme ile yapmıştım aynen böyle silik çıkmıştı. Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına al inş 🥰
EceveDenizinAnnesi esra572 2.gebeliğimde böyle silik çıkmıştı. Adet geçtikten 2 gün sonra yaptığım için olmuş. 1 ya da 2 hafta sonra kan verirsen orada sonucu görürsün. Pozitif olacağını düşünüyorum. 🌸
nihal_ibo esra572 merhaba inşallah hamilesindir bende sürekli yaptığımda böyle çıktı aradan 2 hafta gecınce 2 cızgı çıktı boraz daha bekle sabret canım
Birisi123 esra572 canım benim testimde seninkine benziyor inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız♥️🙏🏻 Kızlar siz ne düşünüyorsunuz sizce varmı? https://resimyukle.io/3FR1n6LCv5.i
esra572 Birisi123 bende gördüm benimkinden daha net duruyor canım iş Allah seninde benimde pozitiftir sağlıkla ilerler birbirmzi haberdar edelim senin kaç günüm geçti
umudumvar2 Birisi123 kan ver canım kesin sonuç ben umutlandrmak istemem ama çok hfif gölgelik gördüm yeni olabili r