61zm Kızlarrr 31 haftalık hamileyim idrarımda yüksek miktarda protein cıktıı , şekerim tansiyonum kontrol altında bugun tekrar 24 saatlik idrar verdim sonucuna göre doktorum yatış yapabilirmiş böyle durum yaşayan varmıı?😔
Eylulsaadet 61zm bende 37+3 idrarda şiddetli enfeksiyonum var benimde ama protein kaçagı yok şükür tansiyonu evde takip edıyorum sürekli eger yükselirse yatırtıcam dedi doktorum evde sürekli takipteyim ve limonlu su içiyorum dengelesin diye şuanlık iyi
Zala 61zm merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin cnm bebiş nasıl bu arada kgsu suyu senin tansiyonun nasıl
61zm Didem34 sagol canımm, normal kontrole gittim 1 ayda 8 kilo alınca doktprum süphelendi ogün yatırdı hastanede idrar verdikten sonra ortaya cıktı. 2 hafta sonra tekrar istedi bu kez daha yüksek cıktı. Sonrasında nefrolojiye yönlendirdi burdan cıkan sonuca göre kendi doktorum karar vercek
Zala 61zm bende de protein kaçağı var cnm. 28. Haftamda tesadüfen hiçbir belirti yokken farkettik. Ve o haftadandır 2 haftada bir 32 den sonrada her hafta veriyorum 24 saatlik idrar. Diyetisyene gittiğim halde değerim gideek yükseldi. Bebeğimde de 2 hafta önce gerilik bu hafta da suyunda azalma çıktı. Sana tavsiyem 0 tuz ve bol protein alman. Mesela bnm 574 idi bu hafta ve kahvaltıda 4 yumurta (3ü beyaz)60 gr peynir 10 tsne badem 1 brd süt yeşillik 1 dlm ekmek öğlen ve akşamda 150 şer gr et yoğurt salata ekmek tansiyonuna ve ödemine çok dikkat et zaten drun söyler yapman gerekeni
61zm Zala geçmiş olsun canımm simdi nefroloji doktorunun yanından cıktım 292ye düşmüş dedi herşey mormal dedi anlamadım bende .😊 diyetteyim 3 haftadır bebişle ilgili herşey normal çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn 🙏
Zala 61zm oh çok şükür 500 den sonrası risk yinede sen beslenmene dikkat et tatlım sütünü yumurtanı peynirini etini meyveni güzel ye ilk bebek mi
61zm Zala ediyorum canımm doktor diyet vermişti 3 hafta 5 kg verdim büyük ihtimal ödem gitti😁 hamileliğim son aylarını aç olarak geçiriyorum resmen😁 evet ilk hamileliğimm☺️
Cemrenin_annesi80 61zm geçen hafta idrarımda protein kaçagı çıkdı yogun bi şekilde o gün yatış yapıldı 38+2de sezaryen oldum tansiyonumda yüksekdı 1 buçuk gün yogun bakımda kaldım doktor tansiyon ilacı verdi bırde her gün tansiyonumu ölçüorum
61zm Cemrenin_annesi80 geçmiş olsun canımm, bana başladı tansiyon sabah akşam içiyorum Zor durum umarım bende 38lere kadar giderim
Ylzozprn Geçmiş olsun idrarda protein değerini gösteren terim nedir acaba bendede enfeksiyon çıktı protein yüksekmiş sanırım sonuç bekliyorum
61zm Ylzozprn Ylzozprn Ylzozprn Ylzozprn dosyada protein 24 saattlik idrar yazıyo. Sen 24 saatlik idrarmı verdin? Birde hamilelerde 500e kdr normal sayılabiliyomuş ne cıktı sonucun umarım iyidir🙏
Zala 61zm Rabbim kolaylık versin cnm sağsalim kucağımıza alalım minnoşları herşey geçer gider arada haberleşiriz