Sfnur Anneler ve anne adayları 19 haftalık gebeyim 12 haftama kadar bulantım oldu çok rahattım bugüne kadar ama bugün sabah mide bulantısı kusma ve hala bulantım mevcut ara sıramı olur yoksa yeniden mi baslicak benim gibi olan varmı 😟
Nehirimmm06 Sfnur benim hiç bitmedi biraz azaldı derken doktor kan ilacı verdi şimdi de o bulandırıyor
Duygus97 Sfnur aynı durumdayız bir ara geçmişti ne güzek simdi 21 deyim kendimi zorlasam çıkarcam o derece bulanıyor sanırım doğuma kadar bizimle gelecek bu bulantılar🤢
07-02-2019 Sfnur ayy demeyin ya benim 2.gebelıgım ılkındede mıde bulantım oluyordu ama kokulara karsı ama bu sefer 7 24 mıde bulantım oluyor istifra ediyorum ıns biran evvel gecer dıe dua ediyorum hepimize yardım etsin
Seda_selim Benimde 14 de bitti kusmam sukurler olsun ama 19.haftamda mide yanmam baasladi malesef simdide
Sfnur Nehirimmm06 kan ilacı bende bulantı yapmadı sanırım birde akşamları içiyorum ben sende aksamalri dene
Nehirimmm06 Sfnur sabah aç karnına iç dedi doktor benim ki sıvı kaşık kaşık senin öyle miydi bilmiyorum
Sfnur Nehirimmm06 yok canım değil kapsül halinde benim kanım zaten çok fazla kan veriyordumm birde hap içiyorum şimdi
Sfnur Duygus97 yataktan kalkamadım şuan bulnatim var banyo gidince daha çok arityor tiksiniyorum banyodan tuvltten artık ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Duygus97 Sfnur mide bulantısı için ben prilam kullanıyorum cok iyi geldi bana istersen doktoruna sorabilirsin sende Allah yardımcın olsun bir an önce geçer inşallah
EceveDenizinAnnesi Sfnur 14. Haftada bitmişti benim ama 20.haftamda tekrar kustum. Bi kaç gün bulandı ama sonra geçti birden. Büyüme atağından oluyor demişlerdi. Endişelenmeyin, bi anda geçiveriyor yine😊
Sfnur EceveDenizinAnnesi inşallah ya sevindim valla hala geçmedi korktum yine ilk zamanalrdaki gibimi olcam diye
ftmlgz Sfnur bende aynıyım ama süreklilik olmuyor sizde de nadiren kusmalar olabilir canınızı sıkmayın
Peraaaa Benimde 12. Bitti dedim 17de bidaha başladı ama sebebini demir ve kan ilacına bağlıyorum, onları kullandığımdan beri dinmiyor Önünü kesemiyorum
Sfnur Peraaaa benm ilacalr bir yan etki yapamadı öyle canım doktorna sor sen yinde ona göre yol izler