Aryamliya kardesim kac haftaliktin ? 30 haftadan sonra Hareketlerinde azalma oluyor bende 30 hafta yeni oldu ve hareketlerinde azalma oldu bunun nedeni de aslinda bebegin yeri daraliyor ve daraldigi icin oluyor esimin akrabasida oyle az hareket eder etmez korkardi ultrasona gidince doktor bebegin alani daraliyor o yuzden korkma diyor in şə Allah sendede o yuzden oluyor. Korkma bol bol dinlen doktorun tavsiyelerini dinle. Ve dua et .evet duamiz olmazsa Allqh ne diye bize deger versin diye buyuruluyor yuce kur anda. Rabbim dualarimizi kabul etsin. Demin bi arkadaş dua postuma yazmiş tanimadigin birinden dua istemek dilencilik gibi birinden para istemege benzetdi çok uzuldum ama o kardeş adina. Ben hamile kalmadan önce bile burda bi post acmiştim kimin yaşlı anasi veya yaşli tanidigi varsa benim icin dua istermisiniz o zaman yaşli insanlarin duasi hakkinda bi hadis okumuştum . Burdan bir kiz bana yazdi annem yaşlılar evinde çalişiyor ona soylerim ordaki yaşli kadinlardan dua ister senin icin ismimi soylemiştim hala hatirliyorum o kadar cok mutlu olmustum ki elbetde kendimde bol bol dua ediyorum ailemde ediyordur mutlaka ama yinede dua almanin ve birine dua etmenin bize ne gibi zarari dokuna bilir yararindan baska ? Dimi. RABBIM dualarimizi kabul etsin. Kimsenin elini bos birakmasin