Nihanozturk oglusannesiii 2 haftaya kadar normal diyo benim doktorum.Bende de cıkmıstı 30.haftada iki hafta gerilik sonra yakaladı haftasını suan 39um hala gelmedi bekliyoruz🤷🏻♀️
Mucizem oglusannesiii benimde oğlum 10 gün geriden geliyodu 37. Haftada Doğum yaptım hiç bi sorun olmadı çok şükür 🙏🏻
Lmn oglusannesiii 37+4 te dogum yaptim 10 gün oldu. Usg de femur boyu 32 haftayla uyumluydu digerleri de 35 haftayla uyumluydu. Ama oyle degilmis 48 cm dogdu oglusum yani haftamla.uyumlu dogum yaptim kilosua 2590gr minyon bi bebekti sadece o kadar.
ToprakVeAnnesi35 oglusannesiii ben oğlumu 41. Haftada kucağıma aldım. 40. Haftada 36. Haftayla uyumluydu oğlum. Dr da gelişim geriliği var falan dedi ama daha sonra ben minyon olunca bebeğin de böyle minyon olması normal dendi. 3080 gr 49 cm doğdu oğlum hiçbir sorunu da yok. 2 hafta geri veya ileri sorun değil takmayın kafanıza benim 4 hafta geri olmasına rağmen sağlıklıydı
Tazeanne1 Nihanozturk canım gerilik derken? Sadece kilosu az olduğu için gerilik mi? Yoksa boyu kilosu vs. Haftasıyla uyumlu olmadığı için gerilik mi? Benim bebeğiminde kilosu az olduğu için Doktorum 2 hafta geride dedi ama boyu haftasıyla uyumluydu merak ettim açıkcası
oglusannesiii Lmn sezaryanmi normal mi yaptınız dogumu . merak ettigim sey gelismede gerilik oldugunda illa da zorunlu sezaryanmi oluyor normsl olma ihtimali yokmu
Nihanozturk oglusannesiii normal dogumu bekliyorum canım catı muayenesi flnda oldum hicbi engel yok dedi doktorum 3400kilosu suanda cok kilolu degil ama dogumun kolay olur dedi doktor pek gelmeyede niyeti yok hala beklemedeyiz🤦🏻♀️
Nihanozturk Tazeanne1 hayır benim karın cevresi gelişmemiş denmisti diger yerleri 30.haftaya uyumluyken karın cevresi 28di.33te yakalamıstı ama yinede sorun olmuycagını söyledi doktorum 2hafta ileri yada geri olması normal bi durummus
Nur1 Nihanozturk merhaba sizinle aynı durumdayım sanırım bebeğim içinde karın çevresi geri dedi iki doktor oruç tutup tutmadığımı sordular oruç turmuyorum olabildiğince beslenmeye çalışıyorum şu an 37. Haftadayım 2700 gram biraz minyon bi bebek dediler
Nihanozturk Nur1 muz ve kasar peyniri cok kilo aldırıyo canım ben günde iki muz yemistim 2hafta boyunca sonra haftasıyla uyumlu cıkmıstı ama biraz genetikte olabiliyo o minnosluk olsun dogduktan sonra kilo alır sıkma canını 🙏🏻
Nur1 Umudumm yaptım canım 1 haftalık olduk 3120 doğdu 5 gün yoğun bakımda kaldık yüksek solunum nedeniyle ödemleri falan attığında 2900 e düştü