Samanyolu Merhaba anneler ve anne adayları . Ben 14+3 haftalık gebeyim ama ultrasonda bebeğim ikidir çok hareket etmiyor doktorum tembel dedi biraz . Kalp sesi de iyiydi bu durumu yaşayan var mı ??
Kediannesi123 Samanyolu her bebekte farklı olurmuş canım birde daha küçük büyüdükçe daha fazla hareketlenir
Ftmasanli Kediannesi123 Samanyolu 34+5 bizde oğluşum biraz uykucu her kontrolde uyuyor hareket etmiyor pek tabi evde de ara ara coşuyor ama çoğu zaman uslu akıllı 🤩
merviskoooo Samanyolu canim her seyi kafaya takmayin uyuyordur bebek olabilir normal yani, bi dahaki randevunda cikolata yiyip gir ultrasona bak nasil hareketlenir
Yetgineslihan Samanyolu bizimde öyleydi ilk zamanlar hiç Bi ultrason da göremezdik ama şimdi karnımdan çıkacak sanki. Bunda bişey yok neden takıldınız sağlıklı olsun da tembel olsun, uykucu olsun 😍
UmutVar Ftmasanli ay su aralar ben acaba bisey mi oldu modundyim 32 haftaligiz diyorum uslu cocuk korkma neyin telasesi ama ist ilk olunca insan daha cok endiseleniyor sag salim gelsinler insaAllah 🤗