Caglaokan76 Kızlar merhaba konu belki mevcuttur ancak bulamadım 16+3 hamileyim İstanbul’da doğum paketi sunan hastaneler var mi fiyat konusunda ya da hastane konusunda bana net bilgi verebilecek olan araştırdım aradığımda net bilgi verilmiyor
Gizoos Caglaokan76 Medicalpark göztepenin vardı. Bütün şubelerinde var mı bilmiyorum. Birde kolon hastanesinin var diye biliyorum kendileri aramıştı beni
fatmaa3440 Caglaokan76 vanım benm ikinci doğumum aynı hastane dktra gidiyrm ilkndi görmcemn eşi çok büyük bir hastalk geçrdi tam sigorta ştketyle görüştken apar topar gttk onunla ilgilenrken zaten 7-8 aya geldmmkaldı ikncide yaptk yılbaşı öncesi demir hayat iki can sigortası dışardan yaptk 7320 tl 8 muayene doğum test felan. Hastane yeni anlaşmş 10000 tl 10 muayene testler doğum bide ufak oda süslemesi dahil. Medical park florya doc.dr.hediye dağdeviren ama sigortalar proflarda geçmiyor yada bazı doktorlarda
Caglaokan76 Merve3460 içerisinde muayene doğum ve çeşitli testlerin olduğu bir paket sadece muayene katılım payı 15 lira veriliyor ama tam bir doğum paketi ücreti bilmiyorum maalesef