Aprilsssmom Kızlar merhaba sgknın çalışmadığımız süreler için verdiği toplu parayı rapor bitimin de mi aldınız? Yoksa doğumdan sonra hemen yattı mı?
Ftmasanli Aprilsssmom bnde alcam diye biliyordum ama son1 yıl içinde 3ay yatmış olmadı gerekiyor ama bnmki 86gün yatmış oyüzdsn faydalanamıyorum pandemiden dolayı yatmadı kısa çalışma ödeneği alıyorum 11 aydır
Gizoos Aprilsssmom canım 170den net bilgi alabilirsin. Ama rapor tarihin bittikten sonra yatıyor diye biliyorum birde şirketin muhasebecisi onay vermesini gerekiyormuş sonra yatıyor kuzenimin şubatta bitti hala bekliyor yatmasını muhasebeci yeni onaylamış.
18minacns Ftmasanli Merhaba benim işe giriş tarihim 15.12.2020 şuan 8 haftalık hamileyim bende alabiliyormuyum
Aprilsssmom Ftmasanli e şirket 4 gün daha prim gösterseymiş ya 4 gün için yanmasaymış doğum paranız konuştunuz mu?
Ftmasanli 18minacns kısa çalışma ödeneği hala almıyorsanız olabilir bn yaklaşık 16bin lira aldım geçen seneden beri kısa çalışma ödeneğinden şuanda da almaya devam ediyorum mesela ama siz 170 Araıp daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz
Aycaycaaa Aprilsssmom canım ben bu konuyla ilgili 170 le görüştüm ister izin bitimimde toplu alıyırsun istersen aylık alıyorsun. İş yerin raporunu tarih aralığında giriş yapıyor. İş yeri raporu onayladıkça para ona göre yatıyor.