ekimannesi3 Sonuçlarım çıkmış doktora sordum ama akşama ancak dönüş yapar merak ettim rubella ıgg ve cmv ıgg sonuçlarım pozitif çıkmış ne anlama geliyor önemli mi bunlar anlayan var mı aranızda ? 🙄
Asya94 ekimannesi3 bağışıklığın var demek oluyor icin rahat olsun IGM değeri positif olmaması o şu anda geçirdiğin bir enfeksiyona işarettir ve iyi bir durum değildir. Hayırlı olsun 😊
Bsmlh ekimannesi3 ıgm pozitif enfeksiyon demek 2. Test yapılacak suanmı geçiriyorsun yoksa gebelık başlamadan hemen oncemı gecırdın etkısı sürüyor diye antibiyotik tedavısı başlanıyor ıgg bağışıklığın var korkma demek
Asya94 ekimannesi3 igm negatifse sorun yok canım igg önceden geçirilmiş bağışıklık kazanilmiş enfeksiyon o yüzden dert edecek bir durum yok her şey yolunda 😊
ekimannesi3 Doktorum dönüş yaptı sıkıntı yok dedi sonuçlarıma. Aslında ben tam olarak ne testi olduğunu anlaamdım doktor çok açıklama yapmamıştı. Bebeğe etkisi olabiliyormuş ama nasıl bir etki bu Asya94
Asya94 ekimannesi3 eğer ilk kes hamilelikte geçiriliyorsa sorun oluyor ama siz geçirmişsiniz önceden o yüzden sorun yok