Herkese günaydın, 21+4 haftalık hamileyim, 14.haftadan beri gyno ferro sanol ve vitamin ı mom kullanıyorum kabızlık şikayetim olmadı, ta ki şu son 2 haftadır 3 günde bir çıkabiliyorum, günde minimum 3 lt su içerim, beslenmem karbonhidrat üzerine değildir, meyve bol tüketirim, zeytinyağı da aynı şekilde bol tüketiyorum, muzu yemicem bir süre, başka neler yapabilirim sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var

Neseli5 sabah aç karnına gün kurusu yiyip üzerine sıcak su için diyorlar çöpü kişide işe yarıyor bende yaramadı ama sende işe yarayabilir canım benim ki kronik zaten. Bir de tere roka kuzu kulağı gibi sebzeler sabah kahvaltı da ekmeksiz tüketip üzerine su içince de etkiliyor biraz bir kere benim bile bağırsaklar çalışmıştı

Neseli5 valla bir an önce uygulamaya başla canım ben 3.5 aydır çekiyorum . Akşamdan kuru incirleri zeytinyağına koy sabah aç karnına tüket peşne gün kurusu peşne 1 bardak sıcağa yakın su iç ben bide activia shot içiyorum 3 gündür 2 . Günde etki etti ama o kabızlık döneminin ağır sonuçları oluyor mlesef bide tamamen hormonel bir durum gayet sağlıklı beslenirken aylardır acısını çekiyorum inşallah bundan sonrasıda düzelmiş olur