mrUslu Arkadaşlar 32+3 haftalık hamileyim. Yaklaşık bir haftadır günün belli saatlerinde sancım olur vahina bölgemde. Bu durumu yaşayan var mı. Yalancı sancı dedikleri bu mu? Kadir geceniz mübarek olsun.
mrUslu Selmapiskin ya bende atıcaktım. Pazar diye yazmadım. Burda belki yaşayan vardır diye düşündüm. Doktorunun cevabını bana da yazar mısın.
Selmapiskin mrUslu Daha yeni cevap verdi . Çok sık aralıklarla olmuyorsa önemli değil normal dedi. Bugün pazar sıklaşırsa acilden idrar testi ve doğumhane de nst çektir dedi
BeyzaGnaydn Gebeligin son zamanlarına dogru oluyor bu, kaslar gevsemeye basliyor. Vucut kendini doguma hazirliyor. Ozellikle yoruldugumuz zaman daha cok oluyor. Bende de oluyor arada, gun icerisinde cok sık olmuyorsa sorun degil:)
mrUslu Ben acile gittim nst ye girdim. Bir sorun çıkmadı. Arkadan idrar tahlili yaptılar bakteri çıktı. Bakteriden dolayı ağrın var dedi acildeki doktor. Kendi doktorum da bebek büyüyor o yüzden ağrı yapıyor dedi. Sabahtan beri bebeğimide hissetmiyordum. Şükür yokmuş büyük bir sıkıntı. Çok teşekkür ederim selam pişkin bu arada. Ben dayanamadım gittim doktora