Huriyeolgn tubiii0106 benımde oluyordu canım sonrasında kanala gırdıgını ogrendım bebegının pozısyonu ne bılmıyorum ama
tubiii0106 Hamidevahap artik gelecek sizinki insallah hayrlisiyla:)bmm 16 marta sezeryan tarihim verdi doktorum 10 gun daha dayansa insallah diorm
tubiii0106 Huriyeolgn 16 mart sezeryan olcam gecen hafta pozisyinuyla ilgli bisey demedi doktorum ama asagi indigni hssediyorum ben
1incir Ben 30.haftama girdim vajina ağrısı kemikleri özellikle çok ağrıyor sizin normaldir bence haftanız iyi
EgeAlya 1incir 1incir bende ilk hamilelik 3.haftada bile oldu vajinada zonklama. Sonra geçti şuan 1 aylık
tubiii0106 1incir asagi indi galiba ondan heralde 10 gün daha dayansa 16 martta sezeryan tarihi verdi doktorum zaten
Huriyeolgn tubiii0106 o zaman normal canım ben 38+1 de dogum yaptım 35 te kanala gırmıstı hep yasadım o durumu
1incir tubiii0106 sezeryan olcaksanız madem yatarak geçirin risk almayın :) sağlıkla doğsun bebişler inşallah
Hamidevahap tubiii0106 neye gore sezeryan gunu aldınız bana herakde onnce sunı sancı falan deneniyor dendı de ıns gelır kendılıgınden dıye dua edıyoeum
tubiii0106 Hamidevahap bnm.ilkinde 34 haftalikken suyum geldi hastaneye gttim suni snaci denendi fakat bebegim dogmadi cok saat ugrasmama ragmen sezeryana alindm snra bebegm 32 gun kuvezde kaldi bujda da sezeryn olcam o yuzden