Krizantem_ Donebaris Ödemin olabilir canım. Bizde 26ya girdik bugün 53 kiloyum küsürati da var 54 e doğru gidiyorum😀
paradiseeeeee Donebaris 57 hamile kaldım 69kiloyum be 29 haftadayım aman kilo umrumda sefil yawrum saglıklı olsun kilo verilir inşallah benim öyle takıntılarım yok kimi 2 kilo alır kimi 20 kilo hepimizin yapısı farklı
hiranurun_annesi Donebaris 25 haftaligim daha 5 kilo tek almışım ben 50 ile hamile kaldim cok zayıfım ve kilo Almayi cok ıstiyorum neden alamiyorum ki ya 😂
Cankus bus91 asıl seninki kilo mu 🤣 ben 75 ile hamile kaldım 12+6yım daha kilo almadım ama kesin alırım ikizlere hamileyim
ekimannesi3 Yasemin8892 boyunuz kaç acaba ben de 58 le kaldım ama boy kısa tabi biraz çok alırım gibi geliyor ☺️
Truman Merhaba kızlar ben normalde aylık 1 kilo ile gidyordum ama bu iki haftada 2.5 kilo aldım ki yemek yememe çok dikkat ediyorum . Normal mi böyle durumla karşılaşan var mı ? 22. Haftafayım bu arada
Uykucu2307 18 haftalık hamileyim kızlar 71 le hamile kaldım 4-5 kilo aldım. Yavrum doğsun da kurtulmam lazım kilodan😂
Ays0 53 ile başladık, kilo vermiştim sonra tekrar 53 oldum ama daha da tartilmadim şuan 15+3 haftalık olduk
Mzgnormann Donebaris ben hamile kaldığım gün 47 idim şimdi 59 😂 biraz daha alsam çok güzel olacam allahım hayatta bu kilo gelmemiştim boyum 1.69 olduğu için daha az geliyor