Zafsim0801 Kizlar araştırıyorum çoğu anne her bez degistiriminde hane tahrislik olmasın bebeğimiz rahat etsin diye Bepantol baby kullanirmis hane kızarık pisiktede sudocream sizce almalimiyim hastane çantamda olsun mu ?
Gzd_ Zafsim0801 sudocrem alın kesinlikle pişik olduğunda anında geçiriyor ama devamlı bir şey sürmeyin bence çünkü ciltte aynı nasıl alıştırırsanız öyle gider ilk zamanlar da pişik olabiliyor benim kızım o ilk kakasını çok yapmıştı ne zaman altını açsam kakalı olurdu
Tgb_dmrc Zafsim0801 sudocremin içeriği çok doğal değil ama bizim pişikleri anında geçiren sadece o. Diğeri pek işe yaramadı. Küçük boylarından bir tane olmalı bence çantanızda acil durumlar için
neslikay Zafsim0801 bepantol herkese iyi gelmiyor sudocrem uzman bu konuda çok iyi büyük kutu alıyorum bereketli oluyor
Bsmlh Zafsim0801 sudacrem pişik olmadan önlem amaçlı kullanılırsa süper dedi eczacı hanım dün kendıde yenı doğum yaptı 2 bebegı ben onu almayı düşündüm
Civcivim_annesi Tgb_dmrc Tgb_dmrc kesinlikle katılıyorum benim çocuğumu da tek sudocrem geçirdi, diğerlerini hep boşa almıştım gerçekten bir sürmede bile etkisini gösteriyor tavsiye ederim bende