Prl3988 Kızlar erkek bebekler daha erken dogabılır mıs dogru mu 34+3 sırt agrm cok var benimle aynı durumda olan, var mı
17ekiiimmmm Prl3988 hayır tam tersi erkek bebekler gününü dolduruyo geç geliyo. 39+4te doğum yaptım yine erkeğe hamileyim bakalım bu ne zaman gelicek
efruzzz Prl3988 belki senin sayende sorumu cevaplayan çıkar bu postta bende kasılma ve mide bulantisi var bel agrisina ek olarak biri mide bulantisi acilma belirtisi demisti ama evham yapmak istemiyorum doktor randevum bir hafta sonra var mi bunu yasayan
Ftmasanli Prl3988 adet sancıları gibi karnıma kalçama sancılar giriyor özellikle gece uyuma vakti 34+5 yalancı doğum sancısı da deniliyor buna kontrole gidince sorcam doktora
Ayssmom Sabırsızlanıyorsun biliyorum ama sırt ağrısını neredeyse herkes çekiyo benimde son zamanlarda arttı ama doğumla bi alakası yok 😭 keşke olsa bende doğsun istiyorum doktor doğalabilir demişti enfeksiyonum olduğu için 37+3
Omerhatice Prl3988 kuzum.tam tersi diye biliyorum ben ama dogrumudur bilmem erkek gec kiz erken gelir derler benim oglum 40+2de geldi kizim bakalım ne zaman gelecek 🥰