Yoncaeroglu oglusannesiii benim.bebegimin başı aşağıda ben hissedebiliyorum hatta dönerken çok fazla rahatsız olmuştum ve çok hareketliydi kaşık bölgesi altından pit pit sesler geliyo öncesinde göğüs altimdangeliyodu 😊
cigdmpkr oglusannesiii tekmelerini nerde hissediyorsun ona gore hesaplayabilirsin ne tarafta oldugunu 😇
erifeKumruEren oglusannesiii Evet canım kafası asagıda sırtı sol tarafımda ayaklar eller sag da tekmecikler saga saga geliyor😂
oglusannesiii asagida oldugu zaman göğüs altinizda hareketlenme sisme tekme oluyo mu. sanki kaburgalariniza cikmis gibi
Melos Kafası ve dirsekleri solda çünkü kemiği batacak gibi oluyor ayakları o kadar batmıyor onlar sağ tarafımda öyle hissediyorum yani ☺️
FeriDee Melos bazen benimde yattığım tarafa küçük top gibi bişeyini çıkarıyo anlıyorum ki rahatsız oluyo ama neresi olduğunu daha çözemedik. Bazen de göbeğimin çevresinde çıkıyo. Hastaneye yarın gidecem döndü mü dönmedi mi bilmiyorum. 35. Hafta bitmek üzere
oglusannesiii FeriDee eveet bizde de oyle oluyo elimi koyuyormm.tam koydugu yer top gibi sisiyo sonra iniyo hemen ayaklari olabilir mi acaba
uleErenTozkoparan oglusannesiii benimde başı aşagıda sırtı solumda soluma yatamıyorum ağırlık oluyo rahatsız ediyo ayakları elleri sağımda kasıklarımda hıçkırıgını hissediyorum pıt pıt anlıyosun yani 😊
CennetEsmerMelegimKahraman 33 haftalik hamileyim basi haftalardir asagida ...Asagiya Baski hissediyorum ....Benim göbegim Öyle fazla büyümedi Hala rahat nefes alabiliyorum...asagida tasiyorum bebisi Sanki ...Sisen Yeri sirti 😂Sag saglim kucagimiza almayi nasip Etsin Rabbim kizlar 💕💕💕çoğu bitti azın azı kaldı inşallah 💕💕bu arada herkese hayırlı kandiller Rabbim bebeği olmayan herkese bu güzel duyguyu nasip etsin en kısa zamanda inşallah .