2_Melekannesi Merhabalar kızlar Türkiye Konaya ya izine gideceğim dönüşte uçak raporu almam lazım bide oradaki doktorlara da danışmak istiyorum hamileliğim için bildiğiniz iyi bir özel hastane ve doktor varmı yurt dışında olduğum için hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim🤲😊
cilekreceli Medicana hikmet karabacak (kendi doktorum çokta memnunum) onun dışında mustafa başaran özel kliniği var vee ali acar oda çok iyi
2_Melekannesi cilekreceli Teşekkür ederim canım medicanayı cok duydum her halde bende oraya giderim 😊
221120 Medicana, Rengin Karataylı. Doktorum ve memnunum. Tek sıkıntısı randevu bulabilmek, 1 ay öncesinden randevu almanız gerekli 🥰
Hafize_99 xelifgulxx 147 TL ama elimin işinden kaynaklı Bir indirim oluyor normalde 180 TL diye biliyorum
efruzzz 2_Melekannesi evim medicanin yaninda olmasina ragmen inan tercih etmeyip medova ya gidiyorum orda ki bircok doktor cok daha iyi ozellikle fuat demir kesinlikle öneririm
Baby-yase Eddaonlime detaylı ultrason mu? Benim gittiğimde detaylı ultrasona gerek var mı diye sordum ben her geldiğinde bakıyorum ayrıca gerek yok demişti yinede her hastada farklı olabilir bilemiyorum net bi sey diyemem. Bilgisi açısından memnunum ama çok kalabalık oluyor ben acil durumlar da gidiyorum.