Ozge20ulu Bu günleri gördük 🥰Allah im isteyen herkese nasip etsin son 3 ay nasıl geçti kızlar ben Şimdiden benguen gibi yürüyorum🤪 62Kilo oldum kasiklarim bile sanki etlendi engelliyo yürümeyi Alışveriş ne yaptiniz
oykuduru21 Ozge20ulu son 54 kısmetse🙏🏼 Henüz yürüyüşüm değişmedi ama ağırlaştığımı hissediyorum günden güne 🙈
T_nisaa Ozge20ulu son 98 inşallah çok kilo almadım ama zaten kiloluydum 😁5 kilo alınaca 80 oldum allahım yardım etsin tek derdim de gece bacak kasılmalarım ve kramplar bacağım sürekli oynuyor istemsizce komut veremiyorum 😢
Ozge20ulu ExcitedMom 49basladim 63 oldum 🤪boyda var Allah’tan ama 20kadar gidecek galiba Şeker im iyi çıktı Allah tan senin
Ozge20ulu T_nisaa bende bı gerileyim diyorum unutup 😔uyumak çok zor dediğin gibi kramplar uyuşmalar Allah yardımcımiz olsun
katipannee Son 91 gün 🤩 41.7 kg ile hamile kaldım 49.6 kg şuan 27 haftalık olduk. Kıyafet alışverişim olduğu gibi duruyor , en kısa zamanda hastane çantası için herşeyi hazır etmek istiyorum kendimi savunmasız hissettiriyor haZır olmaması 😀
Ozge20ulu katipannee kizzzz sen bişey yemiyonmu🥰nasıl kaldın o kiloda de bakım🥰 massallah valla liseden beri 49kiloyum 35yarindayim ilkkez bu kiloları gördüm aman bebisler iyi olsunda
katipannee Ozge20ulu üniversiteyi 39 ile bitirdim evlenmeden önce 36 kg filan oldum 41 kilo ile gelinlik diktirdim düğün günü 39kgdım 😀 yiyorum ama kilo almıyorum daha doğrusu almıyordum taaaki gebelik başlayana kadar 😀 doktor daha fazlanı almanı bekliyoruz çok düşük kilo ile hamile kaldığın için daha fazla kilo alman normal dedi 😀
katipannee Ozge20ulu kilolar göbeğim ve yüzümde toplandı kol bacak popo hala yok 😀 sağlık olaun yeterki 😊