Firdevsc Arkadaşlar biraz alakasız bir konu olacak ama 20 lik diş çektiren varsa yerinin hala acıması normal midir ? Ne yapsak geçmedi geceler gündüzlere karıştı 3 gün oldu çekileli ama yerinde durdurmuyor. Ne yapmamız gerek ? Buna bir çaresi olan var mı ? 😔
Aselminaaa Firdevsc icinde parca kalmis olabilir tekrae kontrol etirmende fayda var ben 20 dis cektirmedim ama normal dis cektirdim ertesi gun agrim yoktu
Seda344 Firdevsc tatlım ağrı normal. Benim 20lik çekilince 10 gün ağrı yapmıştı. Biraz sabret. Geçmiş olsun
SERNUR Firdevsc benim ameliyatla alındı 20 lik dişlerim 1 hafta hiç bişey yiyemedim sürkeli kanıyordu 3 4 gün sonra çorba içmeye başlamıştım yavaş yavaş yavaş 1 hafta sonra da dikişleri aldırdım 10 gün gibi bir süre zarfında iyileşme oldu. Geçmiş olsun kontrole gidin bence yarın
_hira_ Firdevsc ahhh ben 3 tane 20lik çektirdim . Doğum yaptım bu kadar canım acımamıştı 🙈 karanfil yağı alıp sürün uyuşturuyor . Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Pirincveannesi Firdevsc ben diş kliniğinde çalıştım canım brnde hamilr kalmadan önce çektirmiştim diğrr düşlerindeki gibi hızlı bir iyikeşme bekleme 1 haftayı geçiyo iyileşmesi oyğzdrn problem yapma ağrı yapabilir bendede öyleydi çekim ueri çok ağrıyodu ama geçiyo o sonradan sabretmen lazım çok geçmiş olsun
Kbra1234 Firdevsc ağrı kesici antibiyotik verdiyse kullan canım 1 haftayı bulabiliyor geçmesi ben 4 tane çektirdim
Arass__ Firdevsc Bende cektirmistim ust arakadan agri olmamisti🤷🏻♀️hamileydim 13 haftamdi sanirim. Sizinki asagdamiydi asagda olan 20 lik dis agrli ve zor olurmus. Ama bir dis doktorunu arayi sorun bence engeksiyon faln kaptiysaniz iyi olmaz