Sule4444 Arkadaslar hamıle oldugumu ılk kan tahlılıyle ögrendiğimde hemen doktora başvuru yapmalımıyım yoksa belirli bi haftanın dolmasını beklemelımıyım si nasıl yapmıştınız ?
Akrepbebek Sule4444 ben hemen randevu almıştım doktora gitmiştim bazıları 6. Haftaya kadar bekliyor canım sana kalmış bir şey yanı . Bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına al büyüt inş
Seda344 Sule4444 hayırlı olsun. Canım ağrın yada kan leke gelirse hemen git. Benim bir kimyasal olduğu için. Hemen gittim. Önlem aldı doktorum.
Ozge20ulu Sule4444 doktor randevusu al canım folik asit kullanmaya başla benim planliydi 4 haftada gittim doktora keseyi görmek için Altan muaniye oluyo bilgin olsun 6 ,7 haftada kalp için gidiyorsun yine alttan oluyo canim sonra hep gobusten bakiyo, imkanın varsa özele gitmeni tavsiye ederim doktoru iyi araştır
Berfin3 Ozge20ulu ben hic alttan muayene olmadim bu dediklerinizde. Siz devlete mi gittiniz neden alttan muayene oldunuz
Aloneanqel Ozge20ulu canım özele gittim hiçbirinde alttan muayene etmedi. Hep USG ile baktı. Her doktor bir değil ve alttan bakılması zorunlu değil
Mervee26 Sule4444 ben öğrendiğimde Beta HCG değerim 5800lerdeydi(5-6 haftalık) cumartesi kan tahlili verdim. Pazartesi doktor randevum vardı. O gün keseyi gördük, haftaya gel kalp atışını duyalım dedi doktorum. Alttan muayene etmedi beni. Alttan muayene edeceğini bilsem de giderdim 🙈
Sule4444 Mervee26 brn öğrendığımde 154,72 Hcg ve doktor 3 buçuk 4 haftalık gebesın dedı bu aşamadan sonra nr yapmalıyım beklemelimiyim ki biraz hıç bi bilgim yok bu konuda 😕
Mervee26 Sule4444 çok merak ediyorsanız gidin. En olmadı haftaya tekrar gel der. Doktor bana da mesela bir dahaki kontrole 3-4 hafta sonra gel diyor dayanamıyor daha erken gidiyorum 😊 sağlıkla gelsin inşallah
Gizemmmm92 Sule4444 Kan testinde öğrendikten 48 saat sonra tekrar kan testi yaptır Beta değeri yükselmesi gerekiyor 48 saat icinde bana doktorum öle demişti. 48 saat sonra yükselirse 1 hafta sonraya randevu al doktora keseyi ancak görür. Kan değerinde 48 saatte düşüş olursa hemen doktora gözük dıs gebelik veya kimyasal gebelik oluyor.
Ozge20ulu Berfin3 özele gittim hamilelikte Öncesinde devlete gittim yumurtaliklarima baktirmaya o zamanda alttan baktı ama o aleti nasıl soktu anlatamam ,özelde hem daha temiz hemde daha anlayışlı ve ben sormadan herşeyi söyledi el kitapçığı verdi ,,
Ozge20ulu Berfin3 ilk kese ve kalp atışı için alttan oldum ben 4 haftada kese için ve dış gebelik varmı diye kontrol amaçlı da 6 haftada kalp atışı belli oluyo karında ama duymak için alttan bakiliyo bide alttan muane oldum ben ozelde
Berfin3 Sule4444 dayanabilirsen bekle ben dayanamadım hic gebelik testim pozitif çıkınca hemen ertesi gun doktora kostum valla 3 hafta üst üste gittim hala da sürekli gitsem de bebegimi sürekli gorsem diye sabırsızlanıyorum 😊
Dygclk51 Sule4444 ben hemen gitmiştim doktor zaten seni haftana göre yönlendiriyor en azından vitaminlere başlarsın biran önce
Berfin3 Ozge20ulu ilginc geldi bana evet alttan muayene hem psikolojik olarak hem fiziksel bi rahatsizlik acı veriyor. Umarim boyle biseye maruz kalmazsiniz doguma kadar
Ozge20ulu Aloneanqel ben çok erken belli oldu biliyorum planliydi bide dış gebelik kontrolü için canim
katipannee Şüphelenip evde test yaptım pozitif çıktı 3-4 gün bekledim doktora gittiğimde 5+5 haftalıktı son adet tarihime göre keseyi gördük , 1 hafta sonra gel dedi 6+6 da kalp atışını duyduk .