eda2242 merviskoooo bende görüyorum heeeep geçen rüyamda bebişim doğmuş yıkıyorum küvette de küçük parça sabun kalmış onu löp diye atıyor ağzına o anki yaşadığım panikle parmağımı ağzına sokup çıkarıyorum sonra uyandım saatlerce ağladım bakamıyorum çocuğa diye eşimde şaşkın şaşkın bakıyor yatakta😅 hiç öyle gerçekçi bir rüya görmemiştim😂
Pirincveannesi merviskoooo ben 10 haftamda sanırım rüyamda banyoda banyo yaparken kanamamın oldupğunu görmüştüm çok şükür 13 haftalığız hiç bişey yok maşallah zaten kan rüyayı bozarmış kan gördüysen bozulur rüyan zaten canım kötü düşünmemeye çalış
Melekannes Kötü rüyayı sakın anlatmayın kızlar. Anlatmadığınız zaman size bir zararı olmaz peygamber efendimiz kötü rüya gördüğünüz zaman euzu besmele çekip ne tarafınıza yatıyorsanız diğer tarafınıza dönüp yatmanızı ve Allah’a sığınmanızı söylemiş.
Boncukgiller003 merviskoooo ay bende eşimin beni aldattığını gördüm rüyamda. Kadını dövüp balkondan aşağı attım parçalandı suratı fln. Sonra eşimi dövdüm ağzı burnu kanadı 😅 eşimin aynısından bidaha geldi odaya sonra gene aynısından bidaha geldi. Bak ben yapmadım bunlar yaptı dedi ben suçsuzum dedi. O kadar etkisi halinde kaldım ki sabah eşim ise giderken kahvaltı hazırlamadm ona trip attım 😂😂 Aşkım sadece rüya tamam hazırlama sen gene de seni seviyorum ben hamilelikten o dedi zavallı adam öpüp gitti sabah da 🤭😂😂😂