Bade1 Merhaba kızlar ❣️ sakaryada olup tuba hanıma normal dogum yapan varmı ve adatıp nasıldı bu konuda ? Hemşireler vs ve pandemi süreci nasıl işliyor ?
Mihrimah54 Herkez çok met etti adatıpı ama ben bey hekime gidiyorum öncesinde medara gittim uzun süre maalesef doktor konusun da talihsizlik yaşadım değiştirdim 35 haftadan sonra beyhekim de İlknur gezgin kuşçuya gitmeye. Başladım şuan çok memnunum.
Bade1 Mihrimah54 ben adatıpa gidiyorum çok ilgili personelide siz neyden memnun kalmadınız dogum sırasında olan durumları merak ettim dogrusu ben :)
mom77 Mihrimah54 medarda calıstıgında bende ılk 4 ay ılknur hanıma gittim sonra beyhekıme gecınce o beyhekıme detaylıya gttım 20. Haftamda ılknur hanıma hem hastaneyı gormeye beyhekım hastanesı hıc ıcıne sınmedi medardan snra cok eskı kucuk acılle normal hasta girisi aynı yerden herkes agız agıza bebek yogun bakım unıtesı yok vs tekrar medar yesım darola dondum 24. Haftamdan berı onunla devam edıyorm cok gulec prof bir kadın oda smdi haftaya onda 2. Randevumuz var doguma kadar aksılık olmassa onunla devam edıcem dogumumdada onunla olcam ınsaallah
Gamze_cvs1011 Mihrimah54 bende İlknur hanıma gittim ve çok memnun kaldım 7+5im ama büyük ihtimal devam ederim çok tatlı bir bayan 🥰