HilalAnl 24günlük bebeğim var bu zamana kadar geceleri iki saate bir uyanıp emiyor uykusuna devame dip sabah 6da güne başlıyorduk ama iki gecedir hiç uuyumuyor uykuya direniyor önerisi olan varmı kucagımda durmak istiyor yatagına yatırdıgım zaman anında gözlerini açıyor
Elif4334 HilalAnl canım malesef bebekler 3-4 aylık olana kadar canları nasıl isterse öyle davranmak zorundayız yapılacak bişey yok
sudamlasi HilalAnl sadece kucağında uyuyorsa kucagında uyumalı bırakıp terk edilme korkusundan dolayı gözünü açıyo
Melikeyigit HilalAnl. Canım gaz sorunu olabilir rezene verebilirsin rahatlar uyur yeri degisirsede uyumaz benimkide geceleri 2 3 defa uyaniyor emziriyorum altini degistiriyorum gaz damlasini felan veriyorum uyuyor bu arada bizde 18 gunlügüz .😊
HilalAnl sudamlasi kucağımda çom terliyor diger türlü uyumasında sorun yok ztan kucagımda en fazla 1saat uyuyor
Melikeyigit HilalAnl. Canım hayır kucaginda veyada yaninda uyutma Allah korusun uykuya felan dalarsın iyi olmaz yani sen yatagında yatırmaya aliştirmaya bak 😊
HilalAnl Melikeyigit direk yatagına yatırıyorum emzirince artık uyusun diye beşiğini sallıyorum uyumazsa omzumda evın içinde dört dönüyoruz artık
SedaOzbier HilalAnl instagramda bebek ve uyku diye bi adres var, oraya bi girip incelemeni tvsiye ediyorum