dilaraemral Kizlar merhaba, İkiz gebeliğini geç öğrenen var mi aranizda ? Yoksa gittiginiz zaman direk öğrendiniz mi ben en son 8 haftalikken gittim ama ikiz gibi birsey söylemedi bu gibi durum basina gelen yaşayan var mı?
NefesDeniz dilaraemral Ben 5+3 öğrendim. Siz ikiz gebe misiniz yani 8 haftalıkken gittiğinizde bişi demedi demişsiniz ikiz değilse nasıl desin ki yada ben anlamadım yazdığınızı :)
Tugcek33 dilaraemral anlamadım, yani ikiz mi gebeliğiniz doktor demediyse nasıl anladınız ikiz olduğunu?
dilaraemral Aysenturnaaa gördü kalp atışını falan da aldik sadece merak ettim geç öğrenen var mi diye
dilaraemral Tugcek33 hayır sadece bu kesin durum ne zaman tam belli oluyor diye merak ediyorum yoksa doktor ikiz gebelik falan demedi ben rüyalarımda görüyorum diyorum acaba olabilir mi en son 8 haftalıkken gitmiştim doktora oyle biseh demedi gec öğrenen var mi acaba diye merak ediyorum 🙂
Tugcek33 dilaraemral anladım şimdi, ben 5+6′da keseyi gördüm, 6+2′de lekelenme yaşadığım için gittim düştü diye doktor ne düşmesi ikiz bunlar demişti🥰
Minnakhamis dilaraemral hayır kese bile yoktu tek kese gözüktü kalp atışı için gitmiştik bi öğrendik ikiz 😄
dilaraemral Ekimmeselesi acaba ikiz olabilir mi diye soruyorum yani net kaçıncı haftada belli oluyor buuu😀 gec öğrenenler oluyormuş bazen 10. Hafta 12. Haftada falan o yuxden basina gelen var mi acaba 😀 gönlüm ikiz istiyor ya kılıf buluyorumm🙂
Tusemefe8134 dilaraemral ben 5 haftalikken gttigimde ogrendm.hatta emin olmak icin alttan muayene etti ikiz dedi.ama bidahaki hafta gttigimde bebegim kaybolmus erimis kendiliginden
dilaraemral Deasalp ay teşekkür ederim aradigim cevap 🙂 Peki daha önce kalp atışını falan aldığınızda neden görememiş tek keseydi değil mi ?
Gnsant Tugcek33 yaşadığınız şeyin aynısını aynı haftalarda hatta aynı günlerde yaşamışız okuyunca açıkçası şaşırdım hatta isimlerimiz de aynı ne oluyor ben mi yazdım ki diye düşünürken farkına vardım güzel bir tesadüf 😊
Deasalp dilaraemral evet tek yumurta ikizleri doktorda çok şaşırmıştı 9. Haftada falan da gitmiştim halbuki ama bize de ilginç gelmişti anlamaması