Ortmenanne16 benim kanala girmeden dün gece suyum geldi ve hiç sandım yoktu suni sancı verdiler gece saat 3.30 da ve sadece 1 cm açılmam vardı öğlene kadar 5-6 cm açılma oldu ve o kadar ağrı çektin ki anlatamam size artık yalvarıyordum doktora sezeryana alın diye ama bebeğin kalp atışları çok iyi olduğu için olmadı biraz daha bekleyelim diye diye beni saat 5 kadar sancı çekererk beklettiler ama artık yalvarıyordum doktora nolursun sezeryana alın diye ve sonunda 8 cm açılmam olmuş ve çişim var gibi arkaya baskı yapıyordu beni sezeryana almasını beklerken normal doğum odasına aldı ve bebeğin kafası tam aşağıda olmamasına rağmen normal doğurttu ama nasıl normaldi bayağı beni zorladı bebek bende onu zorladım yani karnıma bastıra bastıra bebeği kanala soktular ve normal doğurttular ama çok kötü birşey karna baskı yapılması ben böyle birşey görmedim yani 😢😢😢 biraz uzun oldu ama benim doğumum böyle gerçekleşti herkezin doğumu farklı oluyor ve kimsenin doğum anlatılarını kafaniza takmayın olumlu düşünün olumlu olsun bir al sancınız olursa ve bol yürüyüş yaparsanız kanala gider