Busbus58 39+4 ikinci doğum ama her doğum ve gebelik farklı oluyormuş onu anladım. Varmı yaşayan kızlar?
eliff26 Busbus58 ben 37+5 im birkaç saattir belimde ağrı var geçmiyor neyin nesi anlamadım benim 3.dogum bide diğer ikisinde bu şekilde ağrılar hissetmemistim
Emel91 Busbus58 bende 3 gündür yaşıyorum ve bebeğim hep karnımda şişlik gibi çıkıyor iniyor sürekli aynı yerde canımı yakıyor. 39+3 olduk
Sevcan34 eliff26 benim doğum sancım hiç olmadı ben aşırı bel agrısıyla gitmiştim oğlumda ve gittiğimde 4 cnm açıklık vardı kızlar dikkatli olun eğer siddeti artarsa mutlaka gidin doktora
eliff26 Sevcan34 ikazınız icin teşekkür ederim. Bende takipteyim azalıp artarak devam ediyor ama sadece bel ağrısı şiddeti yüksek değil. Diğer ikisinde nişan gelmişti ve ağrı hiç olmamıştı hepsi birbirinden farklı oluyor bilemedim 🤷♀️ eşim de asker izin ayarlamaya çalışıyor nasipse cumartesi gelecek inşallah o gelince doğum olur hayırlısıyla 🤲
Babymomannesi Sevcan34 enteresan 2 gündür benimde karnından kasığıma doğru bi ağrı giriyo arada belim ağrıyo ama çok hafif aşağı baskı yapması cabası 🤔🤔
Sevcan34 eliff26 inşallah canım benim allah yardımcın olsun inş bi avazda kurtulursun cidden farklı oluyor oğlum da çok farklıydı şimdi ki hamileliğim farklı geçiyor inşallah iki gün sabreder bebişiniz 🤲🏻🤲🏻
Kagan2021 Ben de bu sebeple daha çok adet ağrısı gibi ağrıyla uykumdan uyandım. Bir saattir sürüyor. Ama dayanaılmayacak bir sancı değil. Eşim de işe gidecek sabah sancı değilse uyandırmak istemiyorum bekliyorum :( sancı mı sizce :(