Eflaleflal Slm kızlar bir sorum olcakti bu hafta sekr yüklemesi yapilcak bana Özel bı hastanede acaba bunun için muayene parasi hariç şeker yüklemesi içinde ücret aliniyormu
Kimkibu Eflaleflal ben gecen hafta yaptırdım idrar tahlili ve şeker yüklemesine toplam 130tl ödedim tek ücretinş sormadım ama çok pahalı bişi değil
Yrnokty53 Eflaleflal alıyorlar bende yeni yaptırdım sayılır hem muayne hemde bazı testler birde seker yüklemesi için 200 tl ye yakın para ödedik
Hatice1_ Eflaleflal şeker yüklemesi bebek içim iyi değil ben yaptırmadım bi sıkıntımızda olmadı önermedi doktorumda iyice araştırın bayanlar bilinçli olun ben şuan 37.haftamdayım çok şükür 🥳 bi Öner’i 🤷🏾♀️😋😘
Ozgeeeayaz Sağlık ocağıda yapıyor. Ben bu hafta açlık tokluk kan verdim değerlerime göre içmedim çok şğkür normaldi
Leylaalin Sigorta olduğu için 50 grm şeker yüklemesi kan uyuşmazlığı testi idrar testine 28 TL ödedim
Hatice1_ Leylaalin fazla değil Abur cubur tarzı fazla tüketmezdim ama sütlü tatlı yerdim hamileligimde de akşamları yemekden sonra tatlı çekmişligi var ondan da çok çikolata tarzı şeyler değil de sütlü tatlı tarzı şeyler yedim