Zynp63 Sevdanur5454 benim doktorum kadın ama nts ye bağlatırken hemşire hanım baktı doktor bakmadı mesela
ceycey123 Sevdanur5454 33.ve 36 haftalarda hafif sancim vardı acile gitik erkek doktor vardı çatı muayenesi oldum
Beyzan annepamuk onlara bakma aslında yakın zamanda çok güzel şeyler yazıli çatı muayenesi ile ilgili yaptıran anneler bu kadar kotu değilmiş boşuna korkmuşum diyor. Dr ister kadın olsun ister erkek 2 dakikalık bir işlem kendini kasmazssn hemen biter
Aselnnesi Peki çatala oturduğunuz da üzerimize örtü falan örtüyorlar mı acaba bende haftaya olacağımda biraz endişeliyim . Doktorum erkek bundan sıkıntı etmiyorum ama işte yinede çıplak bir şekilde o koltukta oturacağımı düşününce bir kötü oluyorum .
Kubragn Aselnnesi dizine kadar gelen bir elbise yada tunik giy örtü için düşünmemiş olursun bide hiç acımıyor bir dk bile sürmedi bence
Z_mirayy0203 Sevdanur5454 benim doktorumda erkek ama ebe muayne etti eğer müsait olmasaydı normal doğuma çatım doktorumdan muayne edecekti ama müsait mis normal için