ulviyedemirbas2 HappyMom bana da arkadaşım söyledi hamile kaldığımda bende hemen yukledım iyi ki de yuklemişim🥰
Nurr_1 HappyMom 2018 yılında kızıma hamileyken reklamını görmüştüm sosyal medyada. İkinci gebeligim ve yine burdayım 🙋🏻♀️❤️
Yoncaglseven HappyMom Hamile olmadan önce genel bir keşif yapmıştım, olduktan sonra üye oldum cok faydasını gördüm :)
yagmurksr HappyMom hamile olduğumu öğrendiğimde indirmiştim 5 haftalikken suan kızım doğalı 1 buçuk ay oldu cok şükür 🥰
Silalaylom1 Arkadasimda gormustum gelen mesajlarla ilgimi cekmisti kizimda indirmistim 5 haftalikken kizim suanda 7 aylik happykidsliyiz hamileyim 10 haftalik 2 bebegimi bekliyorum 🙂 yani 1 trimester ve dogum yaptim isaretledik 🥰🥰
gurbetaltnts İyi geceler 😊 bende daha 5 haftalık hamileyim. Yengem aracılığıyla bende üye oldum çok güzel bir alan🥰
3MelekAnnesiii HappyMom taa oglum vaktinden Bi arkadasım bebegin attıgın mesajlar bölümü paylasmıstı instagramda bende ondan görüp indirmiştim suan hesabım yeni ama 2 yıla yakındır kullanıyorum 😊