EymenAli21 HappyMom eşimin arkadasi önermişti eşimde bana söyledi indirdim hemen iyikide indirmisim aile gibi burası bana çok iyi geldi iyiki varsın happy mom 🤗
Hiranur_bebek EymenAli21 ben bugün indirdim gakat herkes çok cana yakın gerçekten iyiki varsın Happy mom😍👶🏻🤗🤗
Hiranur_bebek Emine1221 ben ilk öğrendiğimde uygulamayı indirdim fakat sadece günümü takip ediyordum bugün kullanmaya başladım hemüz😅😅🤭
EsrSvm HappyMom Gebelikle alakalı Google a sorular sorarken sürekli bu forum çıkıyordu karşıma.Bir süre sonra hergün girip postları okumaya başladım sonra da üye oldum ☺️ ❤️ Ama gebelik olmadığı için hala uygulamayı kullanmıyorum 🌸
Haticecakirr HappyMom hamile olduğumu öğrendiğimde uygulama indireyim de App Store’ye girmiştim karşıma çıktı indirdim forum olduğunu indirdikten bir hafta sonra öğrendim 😂😂 sadece günüme dair olan bilgileri okuyordum tesadüfen girdim öyle öğrendim yani 😂
Hiranur_bebek Haticecakirr 😅😅😅😅😅😅haklısın valla ama cideen sadece gün takip etmek için girip çıkıyordum bugün bir göz attım öyle giriş yaptım yani😅😅😅😅