Hulyaa12-- HappyMom ilk hamileliğimde bilmiyordum 7 yıl önce şimdi 2 çocuğumda daha önce gormustum hamile kalırsam kullanırm demiştim çok şükür tekrar oldu ve kullanıyorum 26+3
tugbaylmaz HappyMom 5 haftalık hamileyken tavsiye üzerine indirdim şuan oğlumla 22 haftalığız çok şükür. InsaAllah happy kids le devam edicez🤲🏻😍
Cicilibicili HappyMom sürekli arkadaşlarımdan duyuyordum. Biri hatta demişti ki hamile kalır kalmaz ilk yapacağın şey bu uygulamayı indirmek. Her sorunun cevabını alıyorsun. Ben de hamile kalır kalmaz hemen indirmiştim. 🥰
Emirinannesi34 HappyMom şans eseri indirdiğim kaçıncı hamilelik uygulamasından birisiydi. Hepsini sildim bu kaldı. Herşeyi danışıp öğrenebiliyorum. 5.aya girdiğimde indirdim keşke daha erken indirseymişim. Aklımdaki sorular yanıt bulurdu
Norhasellim HappyMom Hamileliğimin 8.haftasında bana bilgi vere bilecek yazılar programlar bakar iken keşfettim.
Buket4517 HappyMom 3 gebeliğim 13 yasında kızım 6 yasında oglum ve suan 7 haftalık gebeyım oglumda kulanmaya basladım bu uygulamayı ama hesabımı bulamadım yenı hesap actım
Btlbakar HappyMom hiçbir şey aşermedim et ve kıymadan tiksindim. İstediğim şey süt ve yumurtaya aşermekti 1.5 yaşımdan beri tüketemiyorum malesef. Ama olmadı 🥺bebeğim küçük kaldı şu an hastanedeyim okuyunca dua edin kızlar olur mu 🙏🏻🙏🏻
MSA001 Btlbakar çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah🤲🏻 Bende etten tavuktan tiksindim eşimin kebap salonu var eve gelmesını bile istemıyorum kokusundan dolayı o hale geldim inşallah kısa sürede atlatırım
Kuzucccum HappyMom hamileliğimi öğrenir öğrenmez App Store dan hamılelık uzerıne uygulamalara bakarken keşfettim ındırdim Şuan 13+2 haftalığız 😍🤰
FatRam_1703 HappyMom Bir arkadaşım kullaniyordu sonra bende nasıl birşey diye merak ettim o zaman hamile değildim indirdim🤣 Sonra hamile kalınca sıfırından başlattım 🙈🤗