minikprensesimmm 37+2 haftalığım sağ kasıgımda çok ağrı vardı. Gittikçe artıyor sertleşip şişiyor. Özel bölgeme doğru ağrılar iniyor bebek doğum pozisyonu almıştı. Dayanmalı mıyım gitmeli miyim bilmiyorum. Korkuyorum ilk gebelik olunca
Cicilibicili minikprensesimmm gerçek sancı olup olmadığını düzenli olmasından anlarsın. Sancılarını takip et. Kaç dakikada bir vurup gidiyor buna bakman lazım
Esra2580 minikprensesimmm aynı durum şuan bende de var canım karnım sertleşip adet ağrısı gibi ağrı.oluyor
minikprensesimmm Cicilibicili takip ediyorum ama hiç durmuyor kasılmalarım daha da şiddetleniyor en son 35 haftalıkken 1cm açıklığım vardı
molsalkim minikprensesimmm sertlesmelerinize süre tutun sakin olun bı duş alın eğer bu kasılmalar uyumaniza engel oluyorsa doktora gidin
minikprensesimmm molsalkim evet uyumak için uzandım ama uyuyamıyorum çok sertleşiyor hep artıyor geçmiyor
Betegebet minikprensesimmm Kuzum açıklığında varmış 2 hafta önce bekleme bence git bian önce hemen Bi duş al cık.. Acıklı olmasa neyse de risk almaya gerek yok
Canankryl Esra2580 37 ye 1 gün var ama bebeğim iki hafta öndeydi dedi doktor birde sizde de oluyor mu acaba adet sancısı çektiğimiz zaman ayaklarımızada vuruyordu ya öylede oluyor hatta ben geçen hafta p.tesi nstde sancım çıkmıştı
Esila-eymenAslan0 Canankryl 38 haftalık bende aynısını yaşıyorum sürekli oluyor bende bacaklarıma bile atiyor agrisi ama devamı gelmiyor beklemedeyiz ☺️
Esra2580 Canankryl valla canım hiç farketmedim çok uzun sürmüyor benim sertlesmeyle birlikte oluyor bende 37+4 haftaligim bizim bebis de önde gidiyordu
Bnselz minikprensesimmm bence sen bir duş al . Acıklığında varmıs. İki sancı arasında dakika tut(sancın uzun süre devam ettiği için dakikanı kolay anlaman amaclı söyledim)sonrada hastane derim
Esila-eymenAslan0 Canankryl Evet oluyor adet sancısının bir tık fazlası oluyor bende sürekli gece oluyor ☺️