gzdeozss Merhabalar 5 haftalık hamileyim şuan ilk hamileliğim de düşük yaptım doktor bugün progestan ve coraspirin başladı önlem amaçlı aranızda kullananlarınz var mı bir sıkıntı yaşadınız mı hamilelik döneminde
Yekta_1608 gzdeozss Bana da 10 haftalıkken progestan verdi düşük tehlikem vardı kullandım şimdi çok şükür daha iyi
Senmerve gzdeozss progestan dusuk onleyici oraspirin kan sulandirici iyi ilaclar kan pihltilasmasiyla ilgili sorununuzmu vardi kan pihtilasmasi falan oldugunda genelde kan sulandirici veriyorlar
Kediannesi123 gzdeozss canım bende kullanıyorum ilk gebeliğim erken doğumla sonuçlandığı için. Bende de pıhtılaşma yok ama önlem amaçlı coraspin veriliyor
Anestezist Ben kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım çok şükür..akıntım çok oluyor su gibi ama sebebi ilaçlardanmı bilmiyorum..
gzdeozss Senmerve kan pıhtılaşması yok aslında ama doktor yinede başladı anlamadım önlem amaçlı sanırım
Senmerve gzdeozss daha ince dusugunuz olmus ya belki kan pihtilasmasina meğillisinizdir diye tedbir amacli vermistir net bisey yokken size net. Bisey soylenmemistir