Meltemkol Kızlar aranızda hiç açılması sancısı olmadan suyu dahi gelmeden tamamen suni sancı ile dogum yapan var mı 40.haftaya girdim açılma yok bu şekilde normal dogum yapmam mümkün mü
Gllpkr Meltemkol ben oğlumu hemen hemen öyle doğurdum sayılır. Sızıntı halinde suyum geliyodu kakasını yapmış meğer oğlum hastaneye gittim ebe suyun yeşillenmiş kakasını yapmış bebek dedi ne sancım var ne bişey bekledik sabaha suni sancı verdiler ikindi saatlerinde doğumum olmuştu
gamzetahsin Meltemkol canim hic acilmam sancim yoktu sadece 1cm vardi 40da doktor yatisimi yapti sabah vajinal fitil verdi gecesine suyum geldi birden normal dogum yaptim bi anda oldu bitti cok rahat dogum yaptim oncesinde butun egzersiz yuruyusleride yaptm
KaanErkan-mom Meltemkol ben öyle oldum. Açılma filan yoktu. 2 litre suni sancı yedim fakat sancıları hissetmedim. Daha sonra bebeğimin kalp atışı yavaşladı ve sezaryen oldum. Keşke başından sezaryen olsaydım diyorum. Çok yorulmuştum acı filan hissetmedim ama
molsalkim Eğer olumsuz bir bulgu yoksa bence bekleyebildiginiz süre kadar beklemeyi doktorunuzdan talep edin ve bu surede bol yürüyüş squat yapin bebeğinizle konuşun onu beklediğinizi bakmışsınız bı anda sanciniz gelir