Pnark ruyadandunyaya 27 hafta 76 idik 82 olduk bizde bünyeden bünyeye değişiyor dert etme bebek sağlıklı olduktan sonra👍
Mugesahra33 ruyadandunyaya 25+3 teyım,5-6kılo aldım,2.hamilelğim,pekte umursamıyorum,nasılsa 1sene ıcınde ıstenırse verılıyor kılolar ,saglık olsun yeter🥰🌸,ılk gebelıgmde 16almıstım
cgelmas ruyadandunyaya dikkat ettim😇 yürüyüşü ihmal etmedim🙈 haftada bir kez serbest günümdü onun dışında mesela eşime kremalı makarna yapıyorsam kendime sade makarnasından alıyordum😇😇
EceveDenizinAnnesi ruyadandunyaya 30+6 13 kg aldım. Ama zerre umrumda değil. En önemlisi sağlıklı bir gebelik geçirmek. Sonra bütün kilolar gidiyor.
elifkurt96 ruyadandunyaya Şuan 24+5. Gündeyim ve 60 kiloyum 51 kiloyla hamile kalmıştım bende ilk sıralar çok takyordm kilo alyorm dye ama şimdi bebegme kilo yapacak şeyler yiyorum kilomunda fazla oldgnu düşünmüyorum artık kilo almamda durmuş zaten 2 haftadır 60 kilodayım 🤰❤️🥰
Esesseda Bugün tam 16. Hafta 51 ile hamile kalmıştım 55 olmuşum 4 kilo hamurişinden vazgeçemiyorum🙈 İştahım çok arttı 3 aydan sonra sizde de öyle mi🙈😇
Gizmolata Ilknuravci bizde genetik annemde annanemde falan var her intimale karşı yapıldı yükleme, bide suyum azıcık fazlaydı o da olabilecek bir belirti
Nilaz47 ruyadandunyaya 61 kiloyla hamile kaldım 26 haftalık hamileyim 65 kilo oldum ve eskisinden fazla yiyiyorum
Oykum_06 Nilaz47 72 kilo ile hamile kaldım boyum 1.80 14+3 haftalığım şu an 84 kiloyum dikkat etmeye calısıyorum ama canım çok çekiyor. Kıyafetlerim olmuyor 😢😢 hayatımda hiç bu kiloya ulaşmamıştım. Bu arada ilk gebeliğim kızım olcak inşallah🧿😘