Gnc824 10.haftamdayım aşırı bulantılarım yüzünden 8 kg verdim, doğru düzgün beslenemiyorum, 5 kg fazlam vardı o gitti ama hiç huzurlu değilim midem psikolojim altüst, yoruldummm :(
ruyadandunyaya Gnc824 canım benim hiç üzülme geçicek biliyo musun en önemlisi son haftalar o zaman bebeğim güzelce beslenicek 🥰
Seda_nrr 42500 karın batmalarım çok oluyordu alttan üstten çekiştiriyorlar gibi.Şimdi biraz hafifledi akşam yemek yiyince yerimde duramıyorum karnım çok şişiyor ağrı oluyor.Sağ bacağımda belime vuran bir ağrı var hafif bulantılar daha sayayımmı :))
22hayal Kızımda doğuma kadar 14.5 kilo aldım 58 ile hamile kaldım 72.5 ile doğuma gittim.bir kaç ay içinde hepsi gitti.şimdi ikinci hamileliğim 55 kiloyum.keseyi gördük ama embriyoru çok erken olduğu için göremedik 2hafta sonra kontrolümüz bakalım onda kaç kilo alacağım.Kiloya takılmayın hanımlar yeter ki hamileliğiniz sağlıklı bir şekilde devam etsin❤️
Varol123 Dmr_ulku54 masallah sen yolu yarilamissin 3 kilo almışsın ben bu hidisle 80 kiloyla doguma giricem