_koala ruyadandunyaya bende ilk hamileliğimde asla paketli gıdalar tüketmedik hergün yürüdüm makarna pilav ekmek yemedim tuzsuz şekersiz beslendim 13 kg aldım bu sefer oooooo herşey yedim hergün tatlılar pastalar 10 kg aldım hamileliğim boyunca 😀
Ayten25- ruyadandunyaya 25+6 haftalığım 1,5 kilo aldım 😊 Bütün gün ayakta çalışıyorum avmde satış danışmanıyım ondan almıyorumdur sanırım 😊
Alya1925 ruyadandunyaya bende ayni haftadayım 58 kiloyum ama 52 ile başladım birde boya göre de değişebiliyor kilo alımı
Enk3333 gulsenmstf ne yapalım yani başkalarının kapanır bizim iştahımız açıldı yemeyelim mi, bir tabak bize bir tabak bebişe 😂
Elif3534 ruyadandunyaya ben de 50 ile hamile kaldım. 14+6 olduk. 2 kiloya yakın aldım. Ama çok dikkat ediyorum. Nasıl aldım şaşırıyorum. Umarım çok almam 😃
[silindi] ruyadandunyaya benim boyum 1.76 kilom 45 di iskelet gibiydim gerçi hala öyleyim de inşallah sağlıklı almaya devam ederim 😀
Nisanurunannesi3850 55 le hamile kaldim suan 33+5 im 18 kilo aldim😂pandemi bana yaramadi bünyem kilo almaya musait oldugu icin bu kdar aldm
Aysenurse1 ruyadandunyaya boyunuzu bilmiyorum ama eğer uzunsa 48 kilo beden kitle indeksinize göre azsa kilo almanız bir tık fazla olsa da normal kabul edilebilir. Çünkü vücut otomatik olarak alert durumda ve siz karbonhidrat tüketmeseniz de özellikle son ayda bebek icin; doğumdan sonra süt için gerekli olan yağı depolamaya başlamış durumda bence🌸 kilolara çok takılmayınnn 😊
ozydm 23+1 im 6 kilo aldım. O kadar yürüyüş yapmama tatlıyı, ekmeği az az yememe rağmen. Zaten afedersiniz bu Demir ilacı da kabız yapıyor tartıya çıkmaya korkuyorum 😭
Alya1925 semanur-klc Aynen ben kilo bile verdim hatta 4. aya kadar hiç almadım endişelendim doktorum normal dedi veredebiliniyor bazen sonra tekrar almaya basladim 6 ayımdaym yeni almaya başladım neredeyse
Momy-iremmmmm ruyadandunyaya 23. Hafta 10,5 kilo çok mu arkadaslar ???? :(((( 64 kilo ile hamile kaldım boyum 1.80
Ayanbsra Momy-iremmmmm biraz fazla gibi ama vücudunuz ödem yapmış olabilir mi ondan dolayı da fazla görünüyor olabilir
Oykum_06 Momy-iremmmmm 72 kilo ile hamile kaldım boyum 1.80 14+3 haftalığım şu an 84 kiloyum dikkat etmeye calısıyorum ama canım çok çekiyor. Kıyafetlerim olmuyor 😢😢 hayatımda hiç bu kiloya ulaşmamıştım. Bu arada ilk gebeliğim kızım olcak inşallah🧿😘
Busraors Momy-iremmmmm Bende 165 boy 54 kg hamile kaldım 24+1 deyim 11 kg aldım ya of inşallah verebiliriz tekrar