ruyadandunyaya Nuray_sasmaz dışardakilere göre bende almamışım göbeğim popom çıkmış hala almamışsın diyorlar
AcemiAnnee20 20+4 haftadayım, 18. Hafataya kadar 8 kilo verdim, yemek yemeye başladıktan sonra daha yeni 2 kilo almışım
Senmerve ruyadandunyaya nekadar dikkat edersen oksdar alirsin hen cocuk hemziriyorum hemde 9 haftakik hamileyim hamur isi pasta borek kek cok severim sureklide yaparim disardan hamburger adana durum haftada 1 nerdeyse yiyorum gibi en cok ciy kofte ve adana yiyorum gunde 3 defa kahvalti oglen aksam bunlarin aralarindada kuru temis meyve atistiracak mutlaka bisey buluyorum ama kilo almiyorum ilk gebeligimdeki gibi cok fazla isfra da etmiyoeum ilk gebeligimde serum yiyip iyle yemek yiyebiliyodum ilm gebelikte 45 kiliyla hamile kaldim 53 kiloyla diguma girdim simdi 46 kiloyla hamile kaldim 9 haftaligim bu csrsamba saglik merkezinde tartildim 46.30 geldim ayakkabi ve kabanimla tartilmistim
ruyadandunyaya Senmerve belki de yapısaldır canım herkeşsn bünyesi farklı demekki 🙏🏻 Bu arada çiğ köfte eğer etli olansa yemeni tavsiye etmiyorum 🤗
Ozleemmmm ruyadandunyaya 35+3 teyiz 53 kilo ile hamile kaldım şu an 65 im 70 le bitiricem gibi duruyor 😄
merveerol 17+5 deyim 2 kilo aldım onları da bi anda aldığımı düşünüyorum, birden iştah açılması durumu mevcut 😂🥳
Hanife_ikranuR ruyadandunyaya bende 27 2 haftalık oldum ilk gebeliklerde iyi kilo aliniyo ben on kilo almıştım ilk gebeliğim de bunda 78 kilo ile hamile kaldım 7. Ay olduk hala aynı kilom bebek 850 gramdi geçen hafta
nes2009 Aselinannesi2 ay ne güzel maşallah sana🧿 ben bi köşede ağlamaya gidiyorum 😂 bende 18+3 üm henüz 2kg aldım ama ömrüm boyunca 60ı görmedim tartıda görünce kalbım kırılacak gibi hissediyorum 😂