Nilufer21 31.haftamdayım 69 ile hamile kaldım şimdi 78 kiloyum . Ankilozan spondilit hastasıyım karnim büyüdükçe ve baskı arttıkça rahatsızlığım da artıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Truman Kilo almadım ,1-2 kilo aldım diyenleri gördükçe şok geçiriyorum kilo almamak için elimden geleni yapmama rağmen aşırı hızlı kilo alıyorum. 22. Haftadayım 8 kilo aldım
Truman Hatice68 lierac jel kullanıyorum sabah akşam yorumları baya güzel kullananların .doktorumda öneriyor . Yağ kullanımında rahat edemedim yapış yapış bir his oluyor yağlarda.
ruyadandunyaya Hatice68 piyasadaki en iyi kremleri kullandım ama memnun kalmadım şimdi sadece Hindistan cevizi yağı sürüyorum ve çok memnunum
Glsmaygn3447 Gamze_Turan hayirli olsun bende 62 ile kaldim istahim kapandi 13 haftalikken 59 a dustum ama simdi 75 kiloyum 27 haftaligim decavit diye bir ilac iciyordum kestim kilo aldiriyormus ve kabiz yapiyor afedersiniz dikkatli ol kendi vitaminini kendin hazirla ben artik oyle yapiyorum karisimlar yapip yiyorum
Gamze_Turan Glsmaygn3447 en iyisi bana da vitamin ilaçları verdi doktorum hiçbakmadım kilo aldırıyor mu diye 😬 bir araştırırım en iyisi direk besinleri tüketerek almak 😊
Neslihan39 ruyadandunyaya 29 haftadayım 7 kilo aldım sadece ☺️ metabolizman ile ilgili olabilir sağlıksız yemiyorum diyorsun endişe etme 😘
Teacherr ruyadandunyaya ben de 27. Haftadayım 47 ilr hamile kaldım şimdi 58 im bence zayıflar daha hızlı kilo alıyor gerçekten ama şöyle düşünelim 58 normal bir kilo 😂
Ozlem23 ruyadandunyaya 30+2 deyim 9 kilo aldım uctelik hepsini ikinci trimestirdan sonra almaya başladım bı anda arttı hiç anlamadım 😄 doktor bebekle ilgili bı sıkıntı söylemediği için çok takmıyorum kilo bu alınır verilir takılma sende doktorun birşey demediyse
Aloneanqel Momy-iremmmmm son ana kadar diyet 🙈 0 şeker , kısaca 3 beyaza elveda ve hoşçakal bakliyat 🙈🙈😃
Momy-iremmmmm Aloneanqel Aaaa bakliyat kilo mu aldiriyor yani? Nohut , kuru fasulye falan ? Offf hamileliğimde sadece hamur işi aşerdiiiimmm :(